Analiz

Bitcoin ve Ethereum Fiyat Analizi: BTC ve ETH Grafiklerİ Neyi Gösteriyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişi altcoinlere de sirayet etmiş durumda. Eylül ayında geçen kara tablo bir nebze olsun yatırımcıları rahatlattı. Yükseliş trendiyle beraber hız kazanan kripto paralar, bu dönemde düzenleyicilerin de pozitif açıklamalarıyla birlikte nefes aldı. Kripto para lideri Bitcoin (BTC) 49.000 dolar seviyelerine yaklaşırken, en büyük altcoin Ethereum (ETH) ise 3.420 dolar etkili bir performans ortaya koydu.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Kripto para piyasasının değişmeyen lideri Bitcoin, boğaların kontrolünde bir seyir izliyor. Geçtiğimiz gün kaydedilen rallinin peşinden fiyatını korumuş olan BTC, günlük düzeyde yeşil bölgeye kalmayı başardı. Günlük grafik verilerine göre Bitcoin 48.465 dolarlık direnç seviyesini gözüne kestirdi.

Btc Grafiği
Btc Grafiği

Yükseliş trendine artan işlem hacmi de eşlik ederken boğaların 50.000 dolarlık psikolojikk sınırın kapısına dayanması için yeterli gücü bulduğu anlamına geliyor. Bitcoin’in 48.465 dolarlık sınırı belirleyici bir kapanışla aşması, yönünü 50.000 dolara çevirmesi anlamı taşıyor.

[ccpw id=”9919″]

Lider kripto para Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla, 47.861 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

En büyük altcoin Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde %4’ün üstünde artış kaydetti. ETH, 3.400 dolar ile boğa koşusu izlerken momentum belirgin bir halde yukarı yönlü ivmeyi işaret ediyor.

Eth Grafiği
Eth Grafiği

Ethereum rallisi işlem hacimlerindeki gelişme ile destekleniyor. ETH’nin 4.000 dolara dokunmak için 3.700 dolarlık tehlikeli barajı kırması gerekiyor.

[ccpw id=”9996″]

Ethereum, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 3.442 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.