Bitcoin Haberleri

Bitcoin’ler borsalardan soğuk cüzdanlara akın akın çekiliyor: Son 3 ayın rekor seviyesi görüldü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsalarından, kişisel cüzdanlara aktarılan varlıklarda önemli artışlar kaydedildi. Elde edilen verilerin Bitcoin (BTC) adına pozitif sinyaller verdiği ifade edilirken, kripto analitik platformu CryptoQuant’ın paylaştığı bir gönderiye göre borsalardan çıkışlar “son derece önemli” ve sadece son 3 günlük süreçte çıkan 61 bin Bitcoin de “3 ayın en yüksek seviyesini” işaret ediyor. Piyasada birçok uzman, fiyatların aylarca düşük seyretmesinden sonra görülen bu verilerin, yeniden talep oluşmaya başladığının en önemli sinyallerinden biri olduğunu ifade ediyor.

BORSALARDAN ÇIKAN BTC SAYISI HEYECANLANDIRDI

Borsalardan Cikan Btc Sayisi Heyecanlandirdi

Bilindiği üzere borsa çıkışları, yatırımcıların uzun vadede varlığa olan güvenlerini ve varlıklarını kısa vadede satmayı planlamadıklarını gösteriyor. Bu nedenle de borsalardaki çıkışların artması ve varlıkların kişisel/soğuk cüzdanlara çekilmesi, kripto para fiyatları için olumlu bir durum olarak ele alınır. Tam tersi durumlar, yani varlıkların borsalara girişi ise olumsuz bir veri olarak ele alınıyor. Borsalarda tutulan Bitcoin bakiyeleri, son aylarda düşüş trendindeydi ve elde edilen son veriler, yatırımcıları heyecanlandırdı.

SON 3 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİ

Kripto analitik platformu CrytoQuant tarafından aktarılan verilere göre, son 3 günde borsalardan kişisel cüzdanlara çekilen Bitcoin sayısı 61 bine ulaştı. Bu seviye, son 3 ayın en yüksek seviyesi olarak kaydedildi. Talebin arttığına yönelik bir sinyal olarak değerlendirilen bu verinin ardından piyasanın hangi yönde ilerleyeceği merak ediliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.