Haberler

Blockchain Capital, Markalaşmada Yeni Bir Döneme Giriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto sektöründe önde gelen girişim sermayesi şirketi olan Blockchain Capital, yeni bir döneme giriyor.

Şirket, yatırım yaptığı firmalara daha fazla değer sunmayı hedefleyen bir destek programını duyurarak marka kimliğini yeniledi. Blockchain Capital, köklü bir girişim sermayesi firması olarak, yatırım yaptığı şirketlerin ağını ortaya koyan yeni bir marka imajına sahip oldu ve yatırım sonrasında kuruculara destek sağlayacak bir program başlattığını duyurdu.

Ser 3
Blockchain Capital, Markalaşmada Yeni Bir Döneme Giriyor! 3

Blockchain Capital, Yeni Marka İmajı İçin Çalışmalara Başladı!

Blockchain Capital’in genel ortağı Kinjal Shah, Build adını taşıyan bu yeni programın yeteneklere, pazar giriş stratejilerine ve ortaklık ağına odaklanacağını belirtti. Kinjal Shah, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Artık sadece bir sermaye kaynağı olmadığımızı kurucuların kavraması giderek daha büyük bir önem arz ediyor. Bizim asıl hedefimiz, bir şirketin büyümesini ve uzun vadeli başarısını desteklemek için çeşitli çabalar sarf etmek.

Son olarak, 2013 yılında kurulan Blockchain Capital, şu anda 1,9 milyar dolarlık varlığa sahip olan ve yönetimi altında bulunan bir şirkettir. Bu şirket, yatırımlarına altıncı çok aşamalı fonundan devam etmektedir. Bu fon, farklı sektörlere ve projelere yatırım yaparak çeşitlilik sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.