Haberler

BTC Madencisi Mawson, Celsius Madenciliği ile 100 MW’lık Bir Barındırma ve Kredi Anlaşması İmzaladı

Bitcoin (BTC) madencilik firması Mawson (NASDAQ: MIGI), Celsius Mining ile 100 MW'lık bir barındırma ve 20 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mawson, anlaşma kapsamındaki ilk madencilik donanımı partisinin bu ayın sonuna kadar dağıtılmasını bekliyor. Bitcoin madencilik firması Mawson Infrastructure (MIGI), Celsius Mining ile 100 MW barındırılan bir konum anlaşması imzaladı. Anlaşma, 20 milyon dolarlık bir krediyi ve Celsius’un Mawson’ın madencilik donanımını barındıracak bir veri merkezi sağlamasını gerektiriyor.

Anlaşmadaki ilk ekipmanın 2022 yılının ilk çeyreğinin sonuna doğru alınması bekleniyor. Resmi açıklamaya göre, sözleşme Mawson’ın yan kuruluşu Luna squares’in güç seviyelerini 102 MW’a çıkaracak. Mawson CEO’su ve kurucu ortağı James Manning’e göre anlaşma, Celsius’u şirketi için en büyük ortak yerleşim müşterisi yapacak.

Mawson ve Celsius Madenciliği Arasındaki Anlaşma

Anlaşma aynı zamanda bir SEC dosyasında belirtildiği gibi 20 milyon dolarlık bir krediyi de içeriyordu. Mawson’ın bir yan kuruluşu olan Luna Squares tarafından satın alınacak ve hizmete sunulacak. Ortak yerleşim anlaşması yapmak için gereken altyapının yükseltilmesine yardımcı olacaktır.

Mawson’ın hisseleri %7’nin üzerinde düşüş yaşarken, BTC 44 bin dolardan işlem görürken, emsallerinin çoğu yeşil bölgede. İstatistikler, şirketin kalan madeni paralar azaldıkça madencilik gücünü neden artırmayı planladığını açıkça açıklıyor. Bu, yeni BTC madenciliği yapmak için daha fazla güce ihtiyaç duyulacağı ve birçok küçük madenciyi piyasadan uzaklaştıracağı anlamına geliyor.

Düşüş birçok kişiyi etkiledi, ancak madenciler en önemli kaybedenler arasında. Crypto.news’e göre bazı madenciler, piyasa gerilemesi sırasında ayakta kalmak için BTC’lerini veya madencilik ekipmanlarını satmayı seçti. Ayrıca Marathon Digital Holdings ve Hut 8 Mining Corp’un hisselerini satmak için SEC’e başvurduğunu bildirdi. Bu nedenle, Mawson gibi diğer firmaların kredi anlaşması yaptığını görmek şaşırtıcı değil.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.