HaberlerAltcoin HaberleriBlockchain Haberleri

BSC’den, Kripto Oyun Projelerine 200 Milyon Dolarlık Yatırım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance Smart Chain (BSC), blockchain tabanlı oyun girişimlerini finanse etmeyi amaçlayan, non-fungible token (NFT) ve oyunların dijital mülkiyet haklarına odaklanmış bir şirket olan Animoca Brands ile ortaklaşa geliştirilen 200 milyon dolarlık bir yatırım programı açıkladı.

Binance Smart Chain’den Dev Yatırım

BSC, büyük kripto borsası Binance tarafından başlatılan akıllı sözleşme tabanlı uygulamaları çalıştırmak için oluşturulmuş bir blockchain ağıdır.

Animoca Brands, yaptığı açıklamada fonların zincirin 1 milyar dolarlık büyüme programının bir parçası olarak tahsis edileceğini söyledi. BSC ve Animoca Brands, “milyarlarca dolarlık GameFi’deki (oyun + merkezi olmayan finans (DeFi)) oyun girişimlerini desteklemek amacıyla 100’er milyar dolar ayırdı.

Bu son gelişme, oyun sektörünün önümüzdeki yıllarda dünya çapındaki satışlarının artıracağına yönelik beklentilerle aynı zamana denk geldi. Pazar araştırma firması Mordor Intelligence‘ın bir raprouna göre, küresel oyun pazarı 2020 yılında 173.7 milyar dolar değerindeydi ve 2026 yılında 314.4 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek BSC Tabanlı Atlcoinler Nelerdir?

BSC, geçtiğimiz haftalarda bildirilen günlük 2.1 milyon aktif adresle en büyü blockhain ekosistemlerinden biri oldu. Açıklama göre BSC’dkei oyunlar ve oyna-kazan fırsatları bu yıl trafiğin ve benzersiz cüzdan etkileşimlerinin önemli ölçüde artmasına katkı sağladı.

BSC‘nin Yatırım Direktörü Gwendolyn Regina’nnı şu ifadeleri aktarıldı: “Oyun, milyarlarca kullanıcıya ulaşan Web 2.0’ın güçlü temellerinden biridir. Geniş çaplı kullanım durumu onu, perakende müşterileri Web 3.0 dünyasına çekmek üzere kriptonun yaygın benimsenmesi için temel odak alanlarından biri haline getiriyor.”

Bu yatırımın BSC üzerine inşa edilen projelerin Animoca Brands gibi büyük oyun şirketlerinden “fikir edinme ve uzmanlık kazanma fırsatı elde etmesini” ve BSC topluluğundaki blockchain uzmanlarıyla işbirliği yapma fırsatı yakalamasını sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Regina, “Yeni nesil ölçeklenebilir blok zincirleri oluşturmak ve bir milyar yeni kullanıcıyı kriptoya dahil etmek için GameFi projeleriyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

BSC şu anda kullanıcılara rol yapma oyunları (RPG), strateji-savaş arenaları, spor, dijital eğlence, macera, mantık, yaratıcılık oyunları ve sosyal oyunlar dahil çeşitli kripto oyunları sunmaktadır. Bu projelerin büyük bir kısmı non-fungible tokenlerin ve/veya NFT ödüllerinin kullanımıyla NFT pazar yerleri ve oyna-kazan modelleri geliştirmiştir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.