Borsa Haberleri

CoinTiger Güvenilir Mi? CoinTiger Detaylı İnceleme

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinTiger, bir kripto para ticareti için çok spesifik bir isim. Aksiyon dolu olsun ya da olmasın, bu borsa çok sayıda farklı ticaret çiftinde çok rekabetçi ücretlerle işlem yapma imkanı sunuyor.

Singapur merkezli borsa Aralık 2017’de başlatıldı. CoinTiger’ın web sitesi “basitleştirilmiş Çince”, İngilizce, Rusça, Korece ve Tiếng Việt dillerinde mevcuttur. Yani sadece İngilizce veya Rusça konuşsanız bile burada ticaret yapabilirsiniz.

Bu borsanın çok etkileyici bir kullanıcı sayısı, 1.8 milyondan fazla kullanıcısı var. Bu kullanıcılar çok çeşitli ülkelerden (40+ farklı ülke) gelmektedir. Sadece Asya değil, aynı zamanda Kuzey Amerika, Afrika ve Avrupa.

Borsa, 89 farklı kripto para biriminde alım satım imkanı sunar ve 150’den fazla alım satım çiftine sahiptir. Platform, bunun yerine tercih eden tüm yatırımcılar için bir mobil uygulama olarak da mevcuttur.

Likidite

CoinTiger etkileyici bir işlem hacmine sahipti. İncelemeden önceki son 30 gün içinde, burada 5,45 milyar ABD doları değerinde kripto para ticareti yapıldı.

7 gün bazında 638 milyon USD ve son 24 saatlik dönemde 214 milyon USD. Ancak, karşılık gelen rakamlar 30 gün için 16,1 milyar ABD doları, 7 gün için 1,85 milyar ABD doları ve 165,8 milyon ABD dolarını bulmuştu.

Yurtdışı Yatırım ve Ticaret

Borsa, ABD’li yatırımcıların ticaret yapmasının yasak olduğunu açıkça belirtmiyor. Buna göre ABD’li yatırımcıların burada ticaret yapmasına izin verilebilir.

Bununla birlikte, burada ticaret yapmakla ilgilenen herhangi bir ABD yatırımcısı, her halükarda, vatandaşlıklarından veya ikametlerinden kaynaklanan herhangi bir konuda kendi görüşlerini oluşturabilir.

CoinTiger Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur. Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz.

BitShares ile Ekosistem Oluşturma

Lansmanından bu yana CoinTiger, BitShares ekosisteminin geliştirilmesine kendini adamıştır. Diğerlerinin yanı sıra BitCNY pazarını başlattı ve BitCNY ve BTS’yi daha iyi likidite ile yapmak için SPRING Fund‘a katıldı.

CoinTiger, BitCNY işlem hacmi açısından en büyük borsa haline geldi ve bu nedenle birçok yeni kullanıcı tarafından benimsendi.

Ekosistem Fonu

Nisan 2018’de CoinTiger, blok zinciri sermaye yatırımı ve token yatırımı konusunda uzmanlaşmış ve Perlin, RSK, BKBT, Mytoken, Lianyixia, Carry, Carblock ve Cocos BCX dahil olmak üzere birinci kademe projelere yatırım yapan kendi ekosistem fonunu kurdu.

Şu anda, Ekosistem Fonu erken aşama blok zinciri projelerine, yatırım bankacılığına, proje danışmanlığına ve kuluçka yatırımlarını kapsıyor ve erişimini Kuzey Amerika, Güneydoğu Asya ve Avrupa’da ondan fazla ülkeye genişletti.

CoinTiger Laboratuvarları

CoinTiger Labs, yaşam döngüleri boyunca blok zinciri projelerine hizmet etmeye ve derinlemesine danışmanlık, stratejik planlama, uyumluluk desteği, token model tasarımı, finansal danışmanlık, likidite yönetimi ve pazarlama, operasyon gibi eksiksiz bir hizmet yelpazesi ile blok zinciri projelerine yardımcı olmaya kararlıdır.

CoinTiger Ticaret Ücretleri

Kripto para ticareti için bu özel borsa, alıcılar ve satıcılar arasında farklı ücretler alıyor. Alıcılar %0,15 öderken, satıcılar yalnızca %0,08 ödemek zorunda. Buna göre, satıcılar işlem ücretlerinde neredeyse %50’ye varan indirim alırlar.

Hem alıcılar için %0,15 hem de satıcılar için %0,08 rekabetçi oranlardır. Küresel olarak, ticaret için ortalama ücret yaklaşık %0.25’tir.

CoinTiger Para Çekme Ücretleri

O zaman para çekme ücretleri nasıl görünüyor? CoinTiger, işlem ücretleri gerçekten düşük olan ancak bunu daha yüksek para çekme ücretleri alarak telafi eden borsalardan biri mi?

Hayır, o borsalardan biri değil. Aksine tam tersi. CoinTiger, BTC’yi çektiğinizde yalnızca 0,0005 BTC ücret alır. Bu, küresel bir perspektifte rekabetçi bir orandır, ancak aslında aynı zamanda Singapurlu bir perspektiften de geçerlidir. Singapur merkezli diğer kripto para borsalarının çoğu daha yüksek para çekme ücretleri talep ediyor.

Para Yatırma Yöntemleri

CoinTiger bir “giriş seviye borsası”dır, yani ilk kripto para birimlerinizi bu borsada fiat para birimiyle (örneğin USD veya CNY) satın alabilirsiniz.

Anladığımız kadarıyla, hem banka havalesi hem de kredi veya banka kartıyla para yatırma mümkündür. Bu elbette daha yeni kripto para birimi yatırımcılarına çok yardımcı olabilir.

CoinTiger Güvenilir Mi?

CoinTiger, ağ güvenliğinin yanı sıra akıllı sözleşme denetimi konusunda birçok ortakla anlaşmalar imzalamıştır.

Bu tür ortaklar arasında Chaitin Tech, SECBIT, KNOWNSEC.COM, Lianan.org ve John Wick Security Lab bulunmaktadır. Tüm bu önlemler, platform kullanıcıları için kripto varlıklarını korumak için tasarlanmıştır.

Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kripto para biriminin fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir. Normalde alım ve satım kutuları da vardır.

Bir borsa seçmeden önce, sizin için doğru olduğundan emin olmak için alım satım görünümüne bir göz atmaya çalışın.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.