Altcoin HaberleriHaberler

Solana’dan (SOL), İlk 10 İçin Atak: Yeni ATH Mi Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz önemli bir performas gösteren popüler kripto para birimi Solana (SOL) son günlerde bu performansını  yeni bir ralli ile taçlandırdı ve kripto para piyasassının ilk on kripto para birimi arasına girmesine çok az kaldı.  SOL, yakaladığı ralli ile yeni ATH’ye doğru adım adım yaklaşıyor.

SOL, Adım Adım ATH’ye Yaklaşıyor!

Popüler kripto para birimi aynı zamanda Ethereum rakibi olarak da bilinen  Solana, son aylarda önemli fiyat performansları gösterdi. SOL, 2021 yılı başından bugüne kadar 100 kat üzerinde değer kazanmıştır.

Solana, son günlerde başlattığı yükseliş trendi ile birlikte 195 dolarlık önemli direnci kırmayı başardı ve şuan 200 dolar seviyesinin üstünde işlem görüyor. Bu, güçlü bir yükseliş eğilimini ve alıcıların herhangi bir aşağı yönlü baskıdan kaygı duymadığını gösteriyor.

Solusdt
Solusdt

Solana tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 215 dolara doğru adım adım yaklaşıyor ve yeni ATH belirlemesi çok uzak görünmüyor.

[ccpw id=”12188″]

SOL fiyatı, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte %7.87’lik bir artışla 202,55 dolardan alım işlemi görüyor.

Solana Sahiplerindeki Artış!

Forbes dergisine konuşan Zap Protokolü kurucu ortağı Nick Spanos, Solana’nın orta vadeli görünümünün hala yükselişte olduğunu son birkaç hafta içinde etken token sahiplerinin sayısında önemli artışlar olduğunu açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.