Haberler

Bu altcoinler haftalık performansları ile BTC ve ETH’yi solladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında bu hafta ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararını açıklamasından sonra yüksek derecede volatilite yaşandı. Fed kararını açıklayana kadar baskılanan kripto paralar, kararın açıklanmasıyla birlikte hızlı bir tepkiyle sert düşüşler yaşadı. Gelen düşüşlerle birlikte Bitcoin (BTC) 19 bin doların altına sarktı, Ethereum (ETH) ise 1.300 doların altına sarktı. Ancak bu düşüşler sonrası piyasada hızlı bir toparlanma görüldü. Piyasada dalgalı grafikler ortaya çıkarken, elde ettikleri yükselişlerle BTC ve ETH’yi performanslarıyla geride bırakan altcoinler dikkat çekti.

XRP YÜKSELDİ, CHZ GERİ KALMADI

Xrp Yukseldi Chz Geri Kalmadi

Piyasa genelinde yaşanan düşüşlerde Ripple (XRP), elde ettiği yükselişlerle dikkat çekti. Hatta öyle ki XRP, uzun bir süredir yükseliş eğiliminde olduğu için son haftada elde ettiği yükselişler artık birçok yatırımcı için sıradan bir hale geldi. XRP’nin yanı sıra beklenmedik ataklardan biri de Chiliz’den (CHZ) geldi. Son 24 saatte yüzde 9 oranda değer artışı yaşayan CHZ, dikkat çekmeyi başardı. Ayrıca son 1 haftalık süreçte XRP %48 oranda muazzam bir yükseliş gösterirken, CHZ de bu süreçte %40 oranda güçlü bir yükseliş elde etti.

XRP VE CHZ NEDEN YÜKSELDİ?

Xrp Ve Chz Neden Yukseldi

XRP fiyatındaki yükselişin arkasında, sona yaklaştığı düşünülen SEC – Ripple davasından Ripple tarafının galibiyete yakın olduğu taraf düşüncesi yer alıyor. Bu nedenle de davada sonun yaklaşması, XRP fiyatına yansıyor. Diğer taraftan CHZ fiyatındaki yükselişlerin arkasında ise Chiliz’in hazırlandığı yükseltmenin olduğu düşünülüyor. Proje, yüksek hız ve ölçeklenebilirlik için tasarlanmış olan CHZ 2.0’ı başlatmaya hazırlanıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.