Altcoin HaberleriHaberler

Analistlere göre Fiyatları Düşük Bu 5 Altcoin Harika Fırsatlara Sahip!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cheeky Crypto, önümüzdeki günlerde fırlama potansiyeline sahip 5 düşük fiyatlı altcoini duyurdu.

Cheeky Crypto Yükselecek Altcoin’leri Açıkladı!

Kripto para ekosistemi şu anda, büyük çoğunluğu önemli ölçüde düşük değerde olan 16.000’den fazla kripto para birimi içeriyor. Analistler, değeri düşük ve sağlam bir projeye sahip kripto para birimlerinin gelecekte önemli bir değer artışı göreceğine inanıyor ve bu altcoinleri düzenli olarak takipçileriyle paylaşıyorlar.

Sektörde tanınan bir isim olan Cheeky Crypto, şu anda değeri düşük olan ancak önümüzdeki günlerde yükselme potansiyeline sahip altcoinleri hayranlarıyla paylaştı.

VeChain (VET)

Listedeki ilk kripto para birimi olan VeChain (VET), birçok küresel sektörün büyük veri engellerini aşmasına yardımcı olacak bir ekosistem oluşturmak için dağıtılmış yönetişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisini birleştirmeyi amaçlıyor.

Ortaya atılan iddialara göre proje, projeye değer katması beklenen VeUSD adlı yeni bir kripto para birimini piyasaya sürdü. Ayrıca, VeChain’in Web 3 ve DeFi üzerindeki konsantrasyonu gelecekteki potansiyelini artırabilir. Bu faktörlerin bir sonucu olarak, analist VET fiyatının yükseleceğini ve yalnızca olumlu piyasa koşullarının gerçekleşeceğini tahmin ediyor.

Vet
Vet

Şu anda 0,077 dolardan işlem görüyor ve VET’in ATH’si 0,27 dolar seviyesinde bulunuyor.

MultiVAC (MTV)

Listedeki ikinci kripto para birimi olan MultiVAC (MTV), son teknoloji bir bilgi işlem platformudur. Uzmana göre MultiVAC yatırımcıları önemli karlar elde etme potansiyeline sahip. Çünkü NFT, akıllı sözleşmeler ve ana ağı içeren proje, sağlam bir topluluk oluşturmak için yeni işbirliklerini duyurmaya hazırlanıyor.

Mtv
Mtv

Uzmana göre, MTV ATH seviyelerine dönecek, ancak yalnızca piyasa koşulları uygunsa. MTV’nin piyasa değeri 30 milyon dolar ve yazı yayınlandığı sırada 0,00087 dolardan işlem görüyordu.

SingularityDAO (SDAO)

SingularityDAO, analistin listesindeki (SDAO) bir sonraki kripto para birimidir. SingularityDAO, birincil amacı yapay zeka tarafından dinamik olarak kontrol edilen çeşitli kripto varlık sepetlerini yönetmek olan, merkezi olmayan, blockchain tabanlı bir organizasyondur. SDAO, SingularityDAO’da oylama gücü verir.

Analiste göre proje harika bir kadroya, sağlam bir teknolojiye ve sağlam bir topluluğa sahip. Bu, SDAO’nun önümüzdeki günlerde yükselmesi için ideal senaryoyu oluşturabilir.

Sdao
Sdao

Yazma sırasında, SDAO tüm zamanların en yüksek seviyesinin %80 altında, 1.23 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA) ve Harmony (ONE)

Uzmana göre, ADA da yakın gelecekte önemli bir artış görebilir. Araştırmacıya göre ADA, düşük fiyatlandırmaya sahip kripto para birimlerinden biri. Bu yazının yazıldığı an itibariyle şu anda 1.26 dolardan işlem görüyor ve ADA’nın 3.1 dolar ATH seviyesinin önemli ölçüde altında olduğunu belirtmekte fayda var. Uzman ise Cardano için işlerin iyi gideceğine ve 2022’nin Cardano yılı olacağına inanıyor.

Ayrıca, Cheeky Crypto Harmony’nin (ONE) yüksek bir büyüme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Yazma sırasında ONE, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.38$’a yakın 0.34$’dan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.