Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA) Kurucusu Charles Hoskinson: “Cardano Bu Alanda En Büyük Olacak”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, bugün Cardano ekosisteminin son birkaç aydaki büyümesini duyurdu. Hoskinson’a bakılırsa NFT patlaması Cardano (ADA) ağının daha oldukça büyümesine katkı sağlayacak. Charles Hoskinson, Cardano ekosisteminin son üç aydaki büyümesini duyurmak için paylaşımlar yapmış oldu, detaylar dikkat çekici görünüyor.

Cardano (ADA) Ekosistemi Gittikçe Büyüyor!

NFT’ler Cardano ana ağında ilk kez Mart ayında “CardanoKidz” projesiyle başlatılmıştı. NFT projesinin kurucusu Patrick Tobler kısa sürede katılmış olduğu bir podcast yayınına katıldı. Burada Ethereum (ETH) ağının yüksek maliyetleri sebebiyle NFT için uygun olmadığını korumak için çaba sarfeden Tobler dolaylı yoldan da olsa Cardano (ADA) ağının avantajlarını savundu.

Daha verimli çalışacak olan Cardano (ADA) ağının Eylül güncellemesiyle birlikte NFT projelerinin ilgi odağı olması planlanıyor. En azından Hoskinson tam olarak bunu umuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano (ADA) Bu Alanda En Büyük Olacak

Hali hazırda üçüncü en büyük kripto para olan Cardano (ADA) 12 Eylül itibariyle bir ilki gerçekleştirecek. Tamamen fonksiyonel akıllı sözleşme özelliğiyle birlikte Cardano (ADA), Proof-of-Stake şu demek oluyor ki hisse kanıtı algoritmasını kullanan en büyük ağ olacak. Ethereum hali hazırda daha hibrit bir yapıya sahip sadece Cardano (ADA) tamamen PoS algoritmasıyla çalışacak ve bu alanda en büyük olacak.

Hoskinson bugün ekosistemin büyümesine işaret ederken Cardano (ADA) ile çalışan projeleri de duyurdu. Elbette rakibi Ethereum’un UniSwap’ı şeklinde bir oyuncusu yok sadece gelecek vaat eden projeler bulunuyor.

Yukarıdaki paylaşımı alıntılayarak ağın büyümeye devam ettiğini vurgulayan Cardano (ADA) CEO’su güncelleme gelmeden Ethereum (ETH) ile yarışa girmiş şeklinde yorumlanıyor.

NFT alanındaki gelişme süreci hızlı olan Cardano (ADA). NFT ve DeFi bölümündeki birçok proje ciddi fiyatlama yapabilir. Ağa erken dönemde giriş gerçekleştirenler  bu projelerin düzgüsel olarak ses getirmesi gerekiyor.

Yazımızda paylaşılan bilgiler hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para piyasaları ciddi risk barındırmakla beraber volatil piyasalar karşısında zarara uğrayabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.