Altcoin HaberleriHaberler

Cardano’nun (ADA) Yeni Fiyat Hedefi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde yakaladığı büyük çıkışla piyasa değeri açısından en büyük dördüncü kripto para birimi olan Cardano (ADA), bugün 2 dolar altına düşerek fiyatta kısa süreli bir düzeltme yapmış oldu. Bununla birlikte Cardano, geçtiğimiz hafta oldukça iyi performans gösterdi ve son üç ayın en yüksek seviyesi olan 2.25 dolar sseviyesine ulaşmıştı.

Cardano’nun (ADA) Yeni Fiyat Hedefi!

Popüler kripto para birimi Cardano, daha yüksek seviyelere ulaşmak için 2 dolar direncini tekrardan kırmaya çalışıyor. Cardano (ADA)  için kilit sayılabilecek direnç 2,05 dolar olarak görünürken, kilit destek ise 1,92 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA’da şu anda satış baskısı oldukça yüksek. Ayrıca Cardano, yükselişine devam edebilmesi için 1,90 doların üstünde tutunması gerekiyor. Öte taraftan ani direncin üstünde gerçekleşecek ihtimaller içinde bir kırılma, ADA fiyatını ilk olarak 2.20 dolar seviyelerine ve peşinden 2.50 dolara yükselterek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırabilir.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Popüler kripto para birimi, 12 Eylül’de Alonzo Purple hard fork vesilesiyle yapılması planlanan mühim akıllı sözleşme entegrasyonuna yol açan bir ekip gelişme ve pozitif zincir içi büyümenin peşinden yükselişe geçmişti. Cardano, Alonzo güncellemesi için halka açık kontrol ağını birkaç hafta ilkin başlattı ve o zamandan beri fiyat yükseliş dalgasını sürdürmeye devam etti.

Cardano blok zincirindeki stake adresi, akıllı sözleşme entegrasyon tarihinin yaklaşması ve ADA’ya olan ilginin artması sebebi ile bir ayda averaj %24 artış gösterdi. Cardano’nun veri toplama aracı Pooltool, staking adreslerinin sayısının Haziran ayının ilk haftasında 600.000’den 18 Ağustos’ta 755.306’ya çıktığını belirtti. Stake edilen cüzdanlarda 64,5 milyar dolarlık toplam arzın 45,99 milyar dolar değerinde Cardano (ADA) içeriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Alonzo Güncellemesi Cardano Fiyatını Nasıl Etkileyecek?

Alonzo güncellemesi, EIP-1559 ve London Hardfork’un Ethereum’dakine benzer şekilde bir artış göstermesine neden oldu. Yükseltme, Cardano’ya yönelik kurumsal ilgide büyük bir artışa yol açtı. Ayrıca İngiltere merkezli bir kripto para platformu olan Coinshares verileri, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak suretiyle kripto para birimlerinin bir oldukça için haftalık akışların negatif bulunduğunu gösterdi. Tüm bunlara ek olarak Cardano, ortak eğilime karşı net bir pozitif akış görmüş oldu.

Cardano üstündeki satış baskısı şu anda 1,90 dolarlık güçlü destekten daha yüksek, sadece entegrasyon zamanı yaklaştıkça popüler kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.