Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Cem Yılmaz’dan, NFT Koleksiyonuna Yeni Eserler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde NFT dünyasına adım atarak birçok kişiyi şaşırtan Cem Yılmaz, bu defa da Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile sevenlerine ve NFT alıcılarına ilginç bir teklifte bulundu.

Cem Yılmaz’dan İlginç Teklif

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde OpenSea üzerinden  NFT koleksiyonunu takipçilerinin beğenisine sundu. Bugün koleksiyonuna yeni eserler ekleyen Cem Yılmaz, bu ikonlardan herhangi birine sahip olanlara 2 kişilik, siyah beyaz olan NFT’yi alanların ise  ömür boyu CMYLMZ gösterilerine giriş hakkı sağlayacağını açıkladı.

NFT dünyasına adım atarak dikkatleri üzerine çeken Cem Yılmaz, kendisini temsil eden ikonu OpenSea platformunda sergilemeye başladı. CMYLMZ gösterilerine ömür boyu ücretsiz katılmak için  siyah beyaz NFT’ye sahip olmak gerekecek. Söz konusu NFT eseri ise 1.05 Ethereum (3776 dolar) fiyatla koleksiyonda yer alıyor. ikonlardan herhangi birine sahip olanlar ise iki kişilik bilet sahibi olabilecek.

Cem Yılmaz Nft Koleksiyonu
Cem Yılmaz Nft Koleksiyonu

Günden Güne Büyüyen NFT Dünyası

Non-fungible token olarak kripto para ekosistemine kendini tanıtan bu alan, derhal derhal yeni olmasına karşın milyar dolarlık değerlere ulaştı. NFT sektörü, dijitalleştirilmiş sanat ürünlerini temsil ederken birçok meşhur, sanatçı, sporcu, youtuber ve toplumsal medya fenomeni bu alana dahil oldu.

Ünlü komedyen popüleritesini kripto para dünyasının parlayan yıldızı NFT sektörüne girerek önemli bir adım atmış oldu. OpenSea platformuna bu ay içinde kayıt olan Cem Yılmaz, koleksiyonuna şimdiden 11 eser eklemiş durumda.

Sevdiğiniz ünlerin NFT alan adına sahip olmak için Privapp.Network adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.