Altcoin HaberleriHaberler

Injective (INJ) Ayı Sezonunu Geride Bıraktı!

Son zamanlarda kripto para piyasasında büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşan Injective (INJ), adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda kripto para piyasasında büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşan Injective (INJ), adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Diğer altcoin’lerden daha olumlu bir performans sergileyerek ayı sezonunu geride bırakan INJ, son günlerdeki yükselişiyle piyasada önemli bir yer edindi. “En Çok Yükselenler” listesinde sık sık yer alan INJ, 19 Ekim itibarıyla büyük bir potansiyel sergiliyor.

Ekran Resmi 2023 10 19 10.46.43

BTC Volatilitesine Karşı İstikrarlı Performans

BTC’nin dalgalı hareketlerine rağmen INJ, istikrarını koruyarak yükseliş trendini sürdürüyor. Popüler bir kripto para olan INJ, 11 Eylül’den bu yana süregelen yükseliş trendiyle şu anda 8,197 dolar seviyesinde işlem görüyor. Teknik analize göre, 8,191 doların üzerinde bir kalıcılık sağlanması durumunda, INJ’nin fiyatı sırasıyla 8,986 ve 9,936 dolara kadar yükselebilir. Özellikle 9,936 dolar seviyesinin kırılması, INJ için boğa koşusunun tetikleyicisi olabilir.

Ancak, yükseliş trendinin kırılması durumunda BTC’nin rotasını aşağı çevirebilecek veya temel analizin panik yaratabileceği durumlar, INJ’nin ivmesini etkileyebilir. Bu senaryoda, geri çekilme beklenebilecek seviyeler sırasıyla 7,442 – 6,380 ve 5,42 dolar olarak öngörülmektedir. Ayrıca, kısa ve orta vadede fiyat yapısı açısından yeşil kutu kritik bir öneme sahiptir.

Ekran Resmi 2023 10 19 10.45.57

Injective (INJ) Hakkında Daha Fazla Bilgi

Injective (INJ), merkezi olmayan finansal işlemlerin gerçekleştirildiği bir protokoldür. INJ, tüm kullanıcılarına güvenli ve hızlı işlem yapma imkanı sunan bir platform olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca, INJ tokeni platformun temel ödeme birimidir ve ağdaki işlemler için kullanılmaktadır.

INJ’nin önümüzdeki boğa sezonunda yıldız adayı olarak görülmesinin nedenleri arasında istikrarlı fiyat yapısı ve büyük bir yatırımcı kitlesi bulunmaktadır. Yükseliş trendindeki performansı ve piyasada gösterdiği güçlü varlığı, INJ’nin gelecekte daha da büyümesini sağlayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.