Altcoin HaberleriHaberler

Chainlink, Balinaların Radarına Girdi: Dip Fiyattan Yüklü LINK Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Santiment verilerine göre kripto para  balinaları Chainlink’i (LINK) radarına aldı. Balinalar,  düşüş sırasında dip fiytlardan LINK arzının önemli bir kısmını cüzdanlarına eklediler.

Balinalar’dan Chainlink Atağı

Kripto para balinaları, şu sıralar Chainlink ile meşgul durumda.  Balinalar, LINK arzının %15’inden fazlasını çantasına ekledi. Santiment ekibi, piyasa değerine bakılırsa on yedinci en büyük kripto para birimi Chainlink’in 25.70 doların altında işlem görürken balinalardan tarafınca yoğun bir alıma maruz bırakıldığını bildirdi.

Linksantiment
Linksantiment

Son dört aylık süreçte popüler kripto paranın kaydettiği volatiliteye karşın balinalar LINK arzının %15.2’sini satın aldı. Bu dönemde LINK’in ulaşmış olduğu en yüksek düzey 34.78 dolar oldu. 1-10 milyon LINK’e sahip cüzdanlar 167.7 milyon token’a sahip  ve bu fiat para birimi cinsinden 431 milyon dolara denk geliyor.

Genel olarak bu cüzdanlar artık LINK arzının %16.8’ini elinde bulunduruyor. En büyük ilk 10 LINK balinası LINK arzının %62’sini elinde bulunduruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.