Metaverse Haberleri

Halkbank Metaverse Alanında İlk Şubesini Açtı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geleneksel bankaların kripto para ve metaverse alanına ilgisi giderek artıyor. Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan kamu bankalarından Halkbank, ilk metaverse şubesini kullanıma açtı. Metaverse dünyasında uygulama mağazaları üzerinden hizmet vermeye hazırlanan Halkbank, bu hamlesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Halkbank’ın metaverse alanındaki ilk adımı geçtiğimiz günlerde Kiğılı markasının da tercih ettiği GoArt Metaverse oldu. Kiğılı bu sanal dünyada ilk kez canlı defile düzenlemesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Halkbank’ın GoArt Metaverse Şubesi İlgi Görüyor

Goart Metaverse

Metaverse dünyasının geniş bir alana yayılması kamu kurumlarını da harekete geçirdi. Halkbank, Türkiye’de geliştirilen GoArt Metaverse dünyasında şube açarak dijital vizyonuna yeni bir soluk getirdi. Bu platformda hizmete geçen şubesi ile Halkbank’ın pek çok ilke imza attığı görülüyor. Kamu bankası bu hamlesi sayesinde artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde cep telefonlarından üç boyutlu banka şubesi deneyimi sunuyor.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, konuyla ilgili açıklamasında metaverse ve Web 3.0 dönüşümü hakkında konuştu: “Halkbank olarak metaverse stratejimizi adım adım uygulamak için Türkiye’de geliştirilen bir metaverse evreni ile işbirliği yaptık ve metaverse ve web 3.0 dönüşümü stratejimizi başlattık. Bu stratejinin ilk adımı olarak şubemizi açtık. Avatarlarını oluşturup Halkbank portalından geçerek Halkbank Meta Şube’ye giren kullanıcılara, oyunlaştırma kurgusu ile ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi alma imkânı sunuyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.