Borsa HaberleriHaberler

Coinbase Borsasının Son Çeyrek Raporları Açıklandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, son çeyrek raporlarını açıkladı. Şirket son 3 ayda zarar kaydetti. Kazanç raporlarının açıklanması hisselerin dalgalanmasına sebep oldu.

Düzenleyici Belirsizlik Şirketi Etkiledi

Coinbase, ABD’de yaşanan yoğun gündemden etkilenmişe benziyor. Şirket geçtiğimiz dönemlerde yaşanan staking hizmetlerinin kısıtlanması, Paxos’un BUSD ile ilgili SEC‘ten uyarı almasıyla birlikte belirsiz günler geçiriyor.

İşlem Hacmi Tahminleri Tutmadı

Coinbase’in bildirdiği zarar analistlerin beklentilerinin altında geldi. Şirketin dördüncü çeyrek geliri, 581 milyon dolarlık ortalama analist tahminlerinin üzerinde 629,1 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Şirketin bir yıl önceki dönemde 2,5 milyar dolar geliri vardı. Çeyrekteki net zarar 557 milyon dolar olurken, işlem hacmi tahminleri ıskalandı. Şirket, ilk çeyrek üyelik ve hizmet gelirinin 300 milyon dolar ile 325 milyon dolar arasında olmasını bekliyor.

Coinbase, bir yatırımcı mektubunda şunları dile getirdi:

2023, düzenlemelerin odak noktasında olacağı bir yıl olacak ve güçlü temelimizin bizi bu yeni ortamda avantajlı kılacağına inanıyoruz.

ABD’de düzenlemelerin neredeyse tamamen netleşmemesi, ancak düzenlemelerin olası etkileri konusunda endişelerin devam etmesi, şirketleri zor durumda bırakmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.