Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Coinbase’in Base Blockchain Ağı Haberi, Bu Altcoin’i Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase’in yeni blockchain ağı Base’i açıklamasının ardından, isim benzerliği olan bir altcoin yüzde 385 oranında bir artış yaşadı. Geçtiğimiz günlerde milyonlarca kullanıcının merakla beklediği gizemli haberini açıklayan Coinbase, yeni bir blockchain ağı oluşturacağını duyurdu. Bu ağa “Base” adı verildi ve Ethereum Katman-2 tabanlı bir blockchain ağı oluşturmayı amaçlıyor. Bu haber, arka planda bir spekülasyon yarattı ve isim benzerliği olan bir altcoin, Base Protocol (BASE), saatler içerisinde neredeyse dört katı bir artış yaşadı.

Coinbase Haberi, İsim Benzerliği Olan BASE Altcoin’inin Yükselişine Neden Oldu

Coinbase, yeni iş planında Optimism (OP) ile birlikte çalışarak Ethereum Katman-2 tabanlı bir blockchain ağı olan Base’i oluşturacağını duyurdu. Haberin yayılmasıyla birlikte, BASE Protocol adlı isim benzerliği olan bir altcoin, haberle bağlantılı olarak saatler içerisinde neredeyse dört katı bir artış yaşadı.

Base 1D Graph Coinmarketcap
Base 1D Graph Coinmarketcap

Sosyal medyada haberin yayılmasıyla birlikte, BASE token’ı 2 dolardan 7 dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra BASE Protocol’ün Coinbase ile bir bağlantısı olmadığı anlaşıldı ve kripto para saatler içerisinde 1.6 dolara kadar düştü. Coinbase, yeni oluşturacağı blockchain ağı için herhangi bir token’ın olmayacağını açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.