Altcoin HaberleriHaberler

Grayscale, Portfoyüne iki Yeni Kripto Para Ekledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli kripto varlık yöneticisi olan Grayscale Investments, Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC) portföy sepetine iki kripto para birimini daha ekledi: Solana (SOL) ve Uniswap (UNI). Grayscale, 2021 itibarıyla  27,7 Milyar dolardan fazla kripto varlıkları ile dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticisidir.

Grayscale Portfoyüne Yeni Kriptolar Eklendi

GDLC her üç ayda bir portföyün mevcut bileşenlerini nakit olarak satarak ve performanslı kripto varlıkları satın alarak bir dengeleme yapıyor. Dengeleme sonucunda, Solana ve Uniswap, fon bileşenlerinin sırasıyla %3,24 ve %1,06’sını oluştururken Grayscale, Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) varlıklarını azaltmaya devam ediyor.

Öte taraftan önceki üç aylık tekrardan dengelemede, Grayscale’in portföyüne Cardano (ADA) eklemişti ve %4,26 ile ADA fonun üçüncü en büyük varlığı haline gelmişti. Son dengeleme sonrasında ise ADA’nın fonun %5,11’ini temsil etmiş olduğu görülüyor.

Bunlara ek olarak Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), GDLC kripto sepetinde sırasıyla %62.19 ve %26.08 ile aslan payına haiz olmaya devam ediyor. Chanlink (LINK), Bitcoin Cash ve Litecoin birlikte GDLC sepetinin %2,32’sini temsil ediyor ve bu oran Temmuz 2021’de %2,88’lik orandan düşüşü temsil ediyor.

Grayscale, şu anda %45,20 ile Uniswap ve %14,11 ile Aave (AAVE) tarafınca domine edilen DeFi Fonunda ise üç aylık bir dengeleme yapmadı.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”9569″ scheme=”alt”]

Grayscale Kripto Fonları

Morgan Stanley benzer şekilde finans devleri, Grayscale’in tek varlık teklifi Bitcoin Trust’a yatırımlarını iki katından fazla artırdı ve bu da Grayscale’in ürünlerinin ana akımın dikkatini çekmeye devam ettiğini gösteriyor.

Elde edilen raporlara göre Morgan Stanley, Temmuz 2021 itibariyle Avrupa Fırsat Fonu vasıtasıyla Grayscale Bitcoin Trust’ın toplam 58.116 hissesine yatırım yapmış oldu ve bu, Nisan ayından bu yana hisselerde %105’lik bir artış bulunduğunu gösteriyor.

Grayscale bünyesindeki fonlar şu şekildedir;

  1. Grayscale Bitcoin Trust (OTCQX: GBTC)
  2. Grayscale Bitcoin Cash Trust (OTCQX: BCHG)
  3. Grayscale Ethereum Classic Trust (OTCQX: ETCG)
  4. Grayscale Litecoin Trust (OTCQX: LTCN)
  5. Grayscale Digital Large Cap Fund (OTCQX: GDLC).
  6. Grayscale Ethereum Trust (OTCQX: ETHE)

Grayscale Portföyündeki Kripto Paralar

Bilindiği üzere dünyadaki Bitcoin arzının yaklaşık % 3,6’sı Grayscale’nin elinde bulunuyor. şirket kim. Firma uzun zamandır portföyünde bulundurduğu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Clasic, Horizen, Litecoin’in yanı sıra birçok kripto parayı da izlemeye almış durumda. İşte o kripto para birimleri:

  1. Aave (AAVE)
  2. Basic Attention Token (BAT)
  3. Cardano (ADA)
  4. Chainlink (LINK)
  5. Compound (COMP)
  6. Cosmos (ATOM)
  7. Decentraland (MANA)
  8. EOS (EOS)
  9. Filecoin (FIL
  10. Numeraire (NMR)
  11. Polkadot (DOT)
  12. Reserve Rights (RSR)
  13. Stacks (STX)
  14. Sushiswap (SUSHI)
  15. Synthetix (SNX)
  16. Tezos (XTZ)
  17. The Graph (GRT)
  18. Uniswap (UNI)
  19. Yearn Finance (YFI)
  20. Flow (Dapper Labs) (FLOW)
  21. Livepeer (LPT)
  22. MakerDao (MKR)
  23. Monero (XMR)

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.