HaberlerNFT Haberleri

Cüneyt Özdemir, Yeni NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, yeni NFT koleksiyonunu duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, yeni NFT koleksiyonunu duyurdu. Başarılı gazateci geçtiğimiz Şubat ayında “Zorunda Mıyım? ” isimli NFT koleksiyonunu yayınlandıktan sonra  yeni NFT koleksiyonunu duyurdu.

Özdemir, son koleksiyonu CUNFT – KafaminIci.rar için sanatçı ALPGENART ile işbirliği yaptı.  Yeni NFT koleksiyonu OpenSea’de koleksiyonu satışa çıkarıldı.

OpenSea’de satışa çıkan NFT koleksiyonunun detayları şu şekilde sunuldu;

“Sosyal medya gündemi merkezimize kazınan güncel tek karede getiriyoruz. Cüneyt Özdemir’in yayınlarından yola küçük iki yıllık ders kitaplarında izmış olaylara, haberlere ait olan değeri taşıyabilecek görseller ALPENGART’ın yorumuyla derlemelere dönüşüyor. Dünyadan Türkiye’ye, acısıyla kafamızın içi içini ANILIK GÜNDEM projesi…

Koleksiyonda yer alan parçaları keşfeden farklı bir değer kazanarak, herkes için değişebilende olabileceklerini şekillendiriyor. Aslında bizim için koleksiyonda yer alan görsellerin karşı tarafında heyecan uyandırması daha önemli. Bu tasarımın tüm bölümlerinin yerine, eserin yorumunuzu öne çıkarmanız… Derlediğimiz küçük boyutlu görünümleri, bakış açınızla önden bakanları görsel içinde tasvir edecek şekilde tasarlanmıştır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.