Altcoin HaberleriHaberler

Dev Sinema Zinciri, DOGE İle Bilet Dönemi Başlatıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC Group, önceki aylarda yaptığı açıklamada BTC ile bilet alma işlemlerinin 2021 yılı sonuna kadar başlayacaklarını duyurmuştu. AMC Group CEO’su Adam Aron, bu defa da popüler şaka para birimi Dogecoin (DOGE) ile ödeme işlemleri için tarih verdi.

DOGE İle Ödeme Dönemi Başlıyor

AMC Group CEO’su Adam Aron, CNBC’ye verdiği bir röportajda, AMC’nin 2022’nin ilk 3 ayı içerisnde Dogecoin ile  ödemeleri etkinleştireceğini açıkladı.

Başarılı CEO bu önemli gelişme için şu açıklamalarda bulundu:

“2022’nin ilk 3 ayı içerinde Dogecoin ile ödeme kabul etmeye başlayacağımızı düşünüyorum.”

Diğer taraftan AMC Group CEO’su Adam Aron, geçtiğimiz haftalarda önde gelen beyazperde salonunun artık eGift kartları için Dogecoin ve öteki kripto para birimlerini kabul ettiğini açıklamıştı. Şimdi ise müşteriler önde gelen şaka para birimi Dogecoin kullanarak beyazperde bileti satın alabilecek.

2021 Sonunda BTC, ETH ve LTC İçin Destek Eklenecek

Yapılan açıklamalara göre  AMC,  2021 sonuna kadar Bitcoin, Ethereum ve Litecoin için destek eklemeyi planlıyor. Ayrıca beyazperde devi bu Ekim ayının başlarında eGift kartları için kripto para birimi ödemelerini kabul etmeye başladı.

Şimdilik bu adım AMC’nin ABD lokasyonunda bulunanlar için web sayfası üstünden satın alım ile sınırı olan duracak. Bununla birlikte CEO Aron, Bitcoin, Ethereum ve Litecoin kabul etmek adına altyapı çalışmalarının hala sürdüğünü belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.