Haberler

MetaMask’tan Apple Kullanıcılarına Uyarı: Fonlarınızı Kaybedebilirsiniz!

Ethereum cüzdanı  MetaMask, Apple kullanıcılarının, güçlü parolalar oluşturması gerektiğini aksi takdirde fonlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacakları konusunda uyardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum cüzdanı  MetaMask, Apple kullanıcılarının, güçlü parolalar oluşturması gerektiğini aksi takdirde fonlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacakları konusunda uyardı.

MetaMask’tan Apple Kullanıcılarına Uyarı

MetaMask, Apple kullanıcılarının iCloud kimlik avı saldırılarına karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda kolayca tahmin edilebilen şifreler, bazı müşterilerin fonlarını kaybetme riskine sokar.

MetaMask, Apple ekosisteminde birkaç hafta önce piyasaya çıktı ve tüketicilerin Apple Pay kullanarak dijital ürünler satın almalarına izin verdi. Müşterilerin artık Eth kullanmasına gerek yok çünkü MetaMask, banka ve kredi kartlarını kullanarak doğrudan kripto para  satın almalarına izin veriyor.

Apple’ın entegrasyonundan sonra kripto cüzdanı, müşterilere kimlik avı saldırıları hakkında bir uyarı yayınladı. MetaMask’a göre Apple kullanıcıları güçlü şifreler oluşturmaları aksi takdirde fonları çalınabilir.

MetaMask ayrıca, platformdaki belirli işlevleri kapatarak iCloud yedeklemelerini de devre dışı bırakabileceklerini belirtti.

Metamask’ın uyarısı, Twitter’da “revive dom” olarak adlandırılan bir kullanıcı MetaMask cüzdanını (650.000 dolar kripto para ve NFT‘ye sahip olan) kaybettikten sonra geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.