Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin 1 Dolara Yükselir Mi? 1 DOGE Kaç TL?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin, yaklaşık 8 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,74 $’a ulaştı.

En popüler şaka kripto para birimi olan Dogecoin, 2021 yılından itibaren yavaş yavaş olgunlaşarak istikrarlı bir kripto para birimi haline geldi. DOGE, Elon Musk sayesinde kayda değer bir çekiş elde eden şaka kripto para kategorisine liderlik eden altcoinlerin başında geliyor.

Dogecoin Kaç TL?

En popüler meme parası olan Doge, yaklaşık 8 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,74 dolara ulaştı. Dogecoin’in toplam arzı 132.670.764.300 birimdir. Dogecoin‘in bir yıllık performans özeti ise yüzde 1000’in üzerinde bir kazanç gösteriyor. BTCTurk istatistiklerine göre DOGE/TRY paritesi 2,29 TL. Basitçe söylemek gerekirse, 1 DOGE fiyatı 2,29 Türk Lirasıdır.

Dogetry
Dogetry

Dogecoin o kadar büyük arza sahip kripto paralardan biriydi ki 0,74 dolar bile düşünülmedi. Ancak Elon Musk’ın popüler meme kripto para birimini yorumlaması birçok kişiyi DOGE‘ye çekti. Dünya genelinde artan kripto kullanımının bir sonucu olarak artan satın almalar, bu sektörde önceden bir anlayışa sahip olmayan tüketicileri kendine çekmiştir. Çünkü projede zor, anlaşılmaz, karmaşık bir hikaye yok. Büyüleyici bir Shiba Inu köpeğine dayanan basit bir kripto para birimi olan Dogecoin, sevgiyle dolup taştı.

Dogecoin 1 Dolara Yükselir Mi?

Piyasa dinamikleri açısından Dogecoin, 1 dolarlık engelde zorlanabilir. Dogecoin’in son boğa koşusunun hype ile körüklenmesinden sonra bu hype’i yeniden kazanması gerekiyor. Tesla haberine göre Elon Musk‘ın yorumlarına duyarlı insanlar artık paralarını başka girişimlere yatırıyor. Momentumun devam etmesi için büyük güncellemeler, haberler ve listeler gerekiyor. Bu açıdan Dogecoin, bu yıl göz önünde bulundurulması gereken kripto varlıkları listesinin başında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.