Analiz

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Fiyat Beklentileri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz haftalarda önemli çıkışlar yakalayan Şaka para birimleri bir süredir süredir yatay seyrini sürdürüyor.  Öyle ki popüler şaka para birimi Dogecoin (DOGE) geçtiğimiz haftalarda hızlı bir artış başlatarak 0.30 dolar seviyesinin üzerine yükselmişti. Benzer şekilde Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz haftalarda 0.000087 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemişti.

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi ve Beklentiler

Dogecoin fiyatı bugün yükselmeye devam ediyor, çünkü dün 0,25 doların üzerinde bir kapanışa tanık olduk, bu da destek seviyesinin üzerinde konsolidasyona neden oldu. Sonuç olarak, DOGE/USD‘nin önümüzdeki 24 saat içinde yükselme eğilimini sürdürebilir.

Dogecoin fiyat analizine göre, Salı günü ortaya çıkan konsolidasyon paterni nedeniyle Dogecoin fiyatında bugün daha fazla yükselişe tanık olmaya devam edebiliriz. Bu konsolidasyon paterni iki gün içinde oluştu ve aşağıdaki grafikten de görebileceğimiz gibi devam ediyor. Ayrıca DOGE/USD’nin 0.27 dolardaki düşüşün ardından son 3 gün içinde kademeli olarak yükseldiğini ve daha yüksek bir düşük seviyeye yaklaştığını görebiliriz.

DOGE/USD’nin iki gün içinde ikinci kez bu seviye etrafında konsolide edilmesinin ardından dün 0.25 dolar olarak belirlenen en düşük seviye nedeniyle şaka para biriminde daha fazla yükseliş bekleniyor. Çarşamba günü güçlü bir yükseliş trendi sayesinde fiyat şu anda 0,28 dolar civarında işlem görüyor.

Doge Fiyat Analizi
Doge Fiyat Analizi

Ayrıca 4 saatlik grafikte bir flama paterni oluştu ve bu formasyon sayesinde DOGE/USD muhtemelen 0.30 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Bu nedenle, yakın vadede0,30 dolar ve 0,32 dolar direnç seviyeleri test edilebilir.

[ccpw id=”10127″]

Ancak, Dogecoin yeniden büyümeye başlamadan önce konsolide olacağından önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla aşağı yönlü hareket bekleniyor. Bu, DOGE/BTC’nin daha da düşmesini göreceğimiz anlamına geliyor ve bu da DOGE/USD’nin biraz düşmesine neden olabilir.

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Analizi ve Fiyat Beklentileri

Son dönemlerin parlayan şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz haftalarda yaşanan artışla birlikte birçok rekor kırdı. Öyle ki Shiba Inu son artışında 0.000087 dolar seviyesine kadar yükselerek ATH belirlemişti.

Ayrıca Shiba Inu’daki bu artış şaka para birimini en büyük şaka para birimi yaptı ve Shiba Inu bu artışın ardından Dogecoin‘i geride bıraktı. Ancak popüler şaka para birimi şu anda en büyük şaka para birimi değil ve tüm zamanların en yüksek seviyesinin de altında 0.000052 dolardan işlem görüyor.

Shib Fiyat Analizi
Shib Fiyat Analizi

Shiba Inu‘nun ana direnç seviyelerinde bir düşüşten kaçınması için daha geniş bir pazar desteğine ihtiyacı var. Ancak popüler şaka para birimi Shiba Inu, herhangi bir geri çekilmeden önce 0.000060 dolar seviyelerini yeniden test edebilir.

Ana direnç seviyelerinde bir düşüş ve 0,000517 dolarlık pivot, 0,000506 dolarlık ilk büyük destek seviyesini devreye sokacaktır. Bununla birlikte, uzun süreli bir satışı engellemekle birlikte, Shiba Inu, 0.000045 doların altındaki seviyelerden kaçınmalıdır.

[ccpw id=”10110″]

Şaka para birimi Shiba Inu fiyatı şu anda konsolidasyonda ancak yakında yeniden yükseliş trendine dönebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.