Haberler

Vladimir Putin’den Dijital Varlıklarla Ödemeleri Yasaklayan Yasaya Onay!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Vladimir Putin’den dijital varlıklarla ödemleri yasaklayan yasaya onay. Dijital varlıklarla yapılan ödemelerde kısıtlamayı kullanan kripto para konusunda en az net mevzuata sahip ülkelerden biri olan Rusya, bu kez öne çıktı. Ülkenin uzun süredir tartışılan kripto para yasasının detayları henüz netleşmezken alınan bu karar, ilgi uyandırdı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dijital varlıkların ödeme için kullanılmasını yasaklayan bir yasayı imzaladı.

Images?Q=Tbn:and9Gcrisdimllzcru0U69

Putin, Rusya’da dijital Varlıklarla Yapılan ödemeleri Yasaklayan Yasayı İmzaladı

Dünya çapında düzenleyicilerin karşılaştığı ana zorluklar, kripto para birimi kurallarıyla ilgilidir. Düzenleyiciler, henüz bir uzlaşmaya varmadıkları için düzenleyici arbitraj konusunda endişe duymaktadırlar.
Şu anda kripto varlıklara başından beri kesin bir duruş sergileyen ülkeler var ama Hindistan ve Rusya gibi bu konu hakkında oldukça çelişkili açıklamalar yapan ülkeler de var. Türkiye’den farklı olarak Rusya, dijital varlıklar kullanılarak yapılan ödemeleri yasakladı ve Başkan Putin yasayı imzaladı.

Ancak Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından onaylanan bu düzenleme sadece kripto para işlemlerini yasaklamıyor. Tasarının geçmesiyle birlikte kripto para birimi gibi diğer dijital ödeme yöntemleri de yasaklanacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.