HaberlerAltcoin Haberleri

Dünyanın En Yüksek Gökdeleni Floki Inu’ya Ev Sahipliği Yapıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şaka para çılgınlığı günden güne gün artıyor.  Shiba Inu köpeğinden ilham alınarak geliştirilen bir şaka kripto para projesi olan Floki Inu (FLOKI) dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burj Khalifa’da tanıtılacak.

FLOKI, Burj Khalifa’da Tanıtılacak

Tesla CEO’su Elon Musk’ın Shiba Inu köpeğinden ilham alınarak oluşturulan şaka kripto para birimi Floki Inu, reklam çalışmalarını hızlandırıyor. Öyle ki Floki Inu ekibi, FLOKI token’ın Dubai’de bulunan dünyanın en yüksek  gökdeleni Burj Khalifa’da tanıtılacağını duyurdu.

Floki Inu ekibi bu reklam çalışmasıyla  birlikte, FLOKI’nin Orta Doğu’da pazar alanını genişletmeyi amaçlıyor. Ekip tarafından yapılan açıklamalara göre,  FLOKI logosu 3 Aralıkta BAE’nin ana Ulusal Gün kutlamalarının ortasında  2.722 fit yüksekliğinde olan Burj Khalifa gökdelenine yansıtılacak.

Burj Khalifa için bir ilk olacak bu tanıtım çalışması sektörü daha da meşrulaştıran “kripto para birimi” kelimesini göstermesi bekleniyor.

Şaka kripto para birimlerinin bu tarz reklamları her ne kadar heyecan verici olsa da her zaman olumlu tepkilerle karşılaşılmıyor. Öyle ki Floki Inu, geçtiğimiz günlerde agresif reklamlarıyla Londra’nın ulaşım sistemini devraldığı için de ağır eleştirilere mağruz kaldı.

Popüler şaka para birimi Floki Inu, bu tür çalışmalarla popülaritesini arttırmayı hedeflerken aynı zamanda çeşitli futbol kulüpleriyle de ortaklık kuruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Floki Inu Güncel Durum

Kripto para piyasasının yeniden pozitif bölgeye gelmesiyle birlikte birçok altocin’de olduğu gibi Floki Inu’da artışa geçti. Öyle ki geçtiğimiz gün 0.00014 dolar seviyelerinde işlem gören FLOKI, yaşanan artışla birlikte gün içerisinde 0.0001697 dolar seviyesinin üzerine yükseldi.

Floki

FLOKI, son yükselişin ardından bir miktar geri çekilse de yükseliş trendi devam ediyor gibi görünüyor.

Yazının kaleme alındığı sırada FLOKI, son 24 saatte % 16’lık bir artış kaydederek 0.0001654 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.