Altcoin Haberleri

Düşük Piyasa Değerine Sahip Altcoin’ler Öne Çıkıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde, Bitcoin (BTC) fiyatlarındaki hareketlilik haber akışlarıyla belirsizlik yaratmış durumda. BTC’nin yükselişine birçok kripto para birimi eşlik edememiş olsa da, altcoin’lerde dikkat çekici yükselişler gözlemlendi. Özellikle bazı altcoin’ler yüzde 50’ye yakın oranlarda değer kazandı.

Bitcoin’in yönünü belirlemeye çalıştığı bir dönemde, bazı altcoin’lerde yukarı yönlü hareketlilik gözlendi. Viberate (VIB) özellikle dikkat çeken bir performans sergileyerek yüzde 80’den fazla değer kazandı ve birçok kripto borsasında en çok yükselen altcoin haline geldi. Orbs (ORBS) ise yüzde 50’ye yakın bir yükseliş yaşadı.

Kripto Para Yükselişinde Öncü Projeler

Binance borsasında listelenen CHESS, yüzde 25’lik bir değer artışı yaşadı. Aynı şekilde TIP, PROS, CVC ve PERL gibi altcoin’ler de yükseliş eğilimi gösterdi. Binance’in en çok yükselenler listesinde ise düşük piyasa değerine sahip altcoin’ler öne çıktı. Bu altcoin’ler, yüksek volatilite ve risk taşıyarak bilinirler ve fiyatları oldukça oynak bir seyir izlerler.

Kripto Yükseliş

Piyasa Yapıcılar ve Altcoin Yükselişi

Bu altcoin’lerin yükselişinde piyasa yapıcılar etkili rol oynamaktadır. Çünkü bu projeler, yükselişi destekleyecek herhangi bir gelişme yaşamadan fiyat oynaklığı yaratırlar. Ayrıca bu yükselişlere majör coin’ler eşlik etmez.

Piyasa yapıcılar, altcoin’lerde alım satım faaliyetleriyle fiyat oynaklığı yaratır ve böylelikle altcoin’lerin hacmi artar. Bu durum, piyasa yapıcıların kazancını artırır.

Düşük Piyasa Değeri

En İyi 100 Kripto Para Birimi Arasında Göze Çarpan Yükselişler

Ancak, piyasa değerine göre en iyi 100 kripto para birimi arasında belirgin bir yükseliş gözlemlenmedi. Günün öne çıkan coin’leri arasında OKB, APE ve SOL yer aldı. Ancak bu kripto paraların son 24 saatteki yükseliş oranları yüzde 2 ila 6 arasında kaldı.

Ekran Resmi 2023 10 17 16.02.12

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.