Altcoin HaberleriHaberler

Analiste Göre Bu Altcoinler, Ayı Piyasasında Olmadığımızı Gösteriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analisti Nicholas Merten’e göre Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve diğer iki altcoinin başarısı, kripto piyasalarının henüz ayı piyasasına girmediğimiz anlamı taşıyor.

Bu Altcoinler, Ayı Piyasasında Olmadığımızı Gösteriyor!

Merten, paylaştığı yeni bir videoda, kripto ayı sezonu temel özelliklerinden birinin, altcoinlerin Ethereum‘a (ETH) karşı acı çekmeye başlaması olduğunu iddia ediyor. Cardano‘nun geçen ay Ethereum karşısında (ADA/ETH) %30’un üzerinde kazanç elde ettiğini ve fiyat hareketi düzensiz görünse bile altcoinler için güçlü yatırımcı arzusunu gösterdiğine dikkat çekiyor.

ADA/ETH‘nin Aralık ayından ya da yaklaşık bir ay öncesinden bu yana yaklaşık %33 arttığını görebiliyoruz… Burada görebileceğiniz gibi, genel olarak Ethereum’a karşı yüzde 30’luk bir değişimden bahsediyoruz. Bu oldukça ilgi çekici. .. ADA’nın Ethereum‘dan daha sert bir darbe alacağını düşünürsünüz.”

Merten’e göre Binance Coin (BNB/ETH), Ethereum para biriminde aynı hikayeyi tekrarlıyor.

0.16 ETH veya 521 $ bariyerini aşarsak daha yüksek bir artış görmeye başlayabiliriz. Ethereum‘da olması gerektiği gibi önemli bir iz görmüyoruz.”

Akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX), geçen yılki muazzam kazanımlarına rağmen, uzmana göre, genellikle kripto pazarları için olumlu olan Ethereum’a (AVAX/ETH) karşı hala yükseliş eğiliminde.

“Dürüst olmak gerekirse, görüntü o kadar da korkunç görünmüyor. Örneğin, burada daha düşük seviyelere sahibiz. Bu aralığı [0.03 ETH veya 97 $] aşarsanız, AVAX’ın güçlü bir haftalık ile Ethereum’dan daha iyi performans göstermeye devam edeceğine inanıyorum. kapanış.”

Merten’e göre, Ethereum rakibi Solana (SOL) da ETH’ye karşı iyi performans gösteriyor. SOL/ETH‘nin sağlam olduğuna inanıyor, bu da Solana’nın boğa döngüsünü yeniden ateşleme potansiyeline sahip olduğunu gösterebilir.

SOL, Eylül ayından bu yana ETH karşısında yatay seyrediyor. Ancak önemli bir satış beklemiyoruz. Solana’ya sahip olsaydım şu anda panik yapmazdım… Hala olduka mükemmel”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.