HaberlerAltcoin HaberleriBorsa HaberleriMetaverse Haberleri

Popüler Metaverse Coin’i The Sandbox (SAND), BtcTurk Pro’da Listeleniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’nin ilk dünyada ise 4. kripto para borsası olan BtcTurk’ün profesyonel yatırımcılara hitap  eden BtcTurk PRO, son dönemlerin popüler metaverse tabanlı kripto para birimi The Sandbox’ı (SAND) listeleyeceğini duyurdu.

Popüler Metaverse Coin’i The Sandbox, BtcTurk Pro’da Listeleniyor!

Yerli kripto para borsası BtcTurk Pro, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son zamanların popüler metaverse coinleri arasında yer alan The Sandbox’ı (SAND) listeleyeceğini duyurdu. Açıklamada The Sandbox, yatırma ve çekme işlemlerinin 26 Kasım Cuma saat 15.00’te başlayacağı belirtildi. Birçok kripto para biriminin düşüş kaydettiği dönemlerde SAND, önemli performansa imza atmıştı.

Metaverse tabanlı kripto paraların yükselişi ile The Sandbox’da (SAND) artık daha fazla platformda yerini almaya başlaldı  alıyor. Metaverse tabanlı kripto paraların yükselişi ile birlikte alana ilgi daha da artıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MANA’nın Diğer Projelerden Farkı Nedir?

Metaverse Tabanlı Coin’lerin Yükselişi

Geçtiğimiz ay sosyal medya devi Facebook’un adını Meta  olarak değiştirmesi, metaverse alanına olan ilgiyi katladı. Metaverse tabanlı Coinler kripto para yatırımcılarının radarına girerken birçok proje önemli fiyat performansı kaydetti. Bu projeler arasında yer alan The Sandbox, geçtiğimiz günlerde giyim devi Adidas ile bir anlaşma imzalayarak tüm dikkatleri çekmeyi başardı.

[ccpw id=”17294″]

Piyasa hareketleri adına önemli bir faktör haline gelen hype’ın meme coin’lerden metaverse coin’lerine kayması, benzer yollar izlememize yol açtı. SAND, fiyatını bir hafta içerisinde 2 katına çıkarmayı başardı. Benze şekilde fiyat artışları görülen metaverse coinleri arasında Decentraland‘da (MANA) yer alıyor.

Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin, gün içerisinde 58.000 dolarlık pozitif bölgede kalmayı başardı. Piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin Ethereum ise 4.400 doları aşarak toparlandı. Bunun dışında Birçok altcoin artış trendini korumaya devam ederken, piyasa yeşil bir güne devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.