Altcoin HaberleriHaberler

Analiste Göre Aralık Ayında Yükselişe Geçecek 4 Altcoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Popüler kripto kanalı Altcoin Daily’nin ortak ev sahibi Aaron Arnold, Aralık ayında büyük potansiyele sahip olacağına inandığı altcoinleri paylaştı.

Chainlink            

Chainlink, Arnold’un listesindeki ilk dikkate değer altcoin çünkü Eski Google CEO’su artık Chainlink Labs için stratejik bir danışman. Schmidt, daha önce Bitcoin’i “harika bir kriptografik başarı” olarak övmüş ve tahmini net değeri 23,6 milyar dolar olan Chainlink danışmanı olarak hizmet verecek en zengin kişilerden biri olacak.

Bu eski Google CEO’su, uzayda çok büyük bir oyuncu, dolayısıyla bu, Chainlink için büyük bir kazanım.

“Blockchain ve akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesi, yeni iş modellerinin inşası için muazzam bir potansiyel gösterdi, ancak blok zincirinin en büyük avantajlarından birinin – kendi dışındaki dünyayla bağlantı eksikliğinin – aynı zamanda en büyük zorluğu olduğu ortaya çıktı” dedi.

Bu, Chainlink Labs için önemli bir başarı ve Aralık ayında bu altcoin için büyük bir potansiyel öngörebiliriz.

Ubisoft

Listenin ikinci sıradındaki Ubisoft, dünya çapında çeşitli geliştirme stüdyoları bulunan Montreuil merkezli bir Fransız video oyun şirketidir. Şimdi Ubisoft, kripto ve NFT alanında yıllarca uğraştıktan sonra oyun içi NFT’leri piyasaya süren ilk büyük oyun şirketi oldu.

Bu, NFT’ler ve oyun için kripto için büyük bir kilometre taşıdır.

Oyun devi, Tezos üzerinde çalışan yeni bir girişimde NFT’leri ana franchise’larından birinde uygulayacak.

7 Aralık’ta yayıncı, oyuncuların Tezos blok zincirinde NFT’ler olarak belirtilmiş oyun içi öğeler kazanmalarına ve satın almalarına olanak tanıyan bir platform olan Ubisoft Quartz’ı açıkladı.

Cook Finance

Cook Finance, Arnold’un bahsettiği üçüncü altcoin. Bu, merkezi olmayan finans dünyasını bir araya getiren ve Avalanche’da DeFi Index platformunu başlatarak onu özenle seçilmiş bir endeksler menüsü olarak sunan bir platformdur.

Bu lansman, DeFi endekslerine girmek isteyen ancak Ethereum’daki yüksek gaz ücretlerinden geri kalan yeni kullanıcılar için kolay bir yol sağlıyor.

Cook Finance endeksi ürünleri, varlıkların performansını izleyen ve yatırımcıların tek bir işlemde kripto satın almalarını sağlayan bir token listesinden oluşur.

Cook, AVAX odaklı üç yeni endeks piyasaya sürüyor: AVAX Ekosistem Endeksi, AVAX Mega Cap Verim Tarım Endeksi ve bir AVAX Stabilcoin Verim Tarım Endeksi.

Cook Finance CEO’su Adrian Peng, “Bu lansmanı, DeFi endekslerine girmek isteyen ancak Ethereum’da yüksek gaz ücretleri nedeniyle geri kalan yeni kullanıcılar için kolay bir yol olarak görüyoruz” dedi.

Opulous

Listedeki son altcoin Opulous, sanatçıların fon sağlama ve Algorand üzerine kurulu hayranlarla bağlantı kurma şeklini değiştirmek için yeni nesil NFT’leri ve eşler arası DeFi kredilerini piyasaya sürüyor.

Super Duper Kyle, S-NFT olarak tam bir albüm çıkarmak için Opulous’a katıldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.