HaberlerBitcoin Haberleri

Sanatçı Mike Winkelmann’ın Twitter Hesabına Kripto Dolandırıcılığı Saldırısı!

BEEPLE Olarak da Bilinen Sanatçı Mike Winkelmann'ın Twitter Hesabı Hacklendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sanatçı Mike Winkelmann’ın twitter hesabına kripto dolandırıcılığı saldırısı. Yaygın olarak BEEPLE olarak bilinen sanatçı Mike Winkelmann, bugün bir kripto dolandırıcılığı için Twitter hesabı hacklendi. Hesap, bir Louis Vuitton işbirliği web sayfasına sahte bir bağlantı paylaştığı için saldırıya uğradı.

MetaMask/MyCrypto’da güvenlik araştırmacısı olan Harry.ETH, “Beeple’ın Twitter hesabı, para çalmak için bir kimlik avı web sitesi başlatmak amacıyla saldırıya uğradı” tweetini attı.

BEEPLE’nin hesabı, “resmi bir çekiliş” için yanlış bir bağlantı paylaştıktan sonra saldırıya uğradı ve birkaç Twitter kullanıcısı hesaplarından ETH‘nin alındığını iddia etti.

Louis Vuitton, The Block’un daha önce bildirdiği gibi, Louis: The Game adlı bir oyun için ödül olarak NFT sanatı için BEEPLE’ı görevlendirdi. BEEPLE, sayfasına göre yaklaşık 672.000 Twitter takipçisine sahip. Geçen yıl BEEPLE, bir NFT’yi 69 milyon dolara satarak müzayede rekorunu kırdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.