Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk Tweet Attı, Dogecoin Yükselişe Geçti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Interstellar filminden kripto para birimi oynaklığı hakkında popüler bir meme paylaştı. Dogecoin, Tesla CEO’su Elon Musk’ın açıklamasının ardından Yükselişe geçti.

Elon Musk Tweet Attı, DOGE Yükselişe Geçti!

Dogecoin fiyatı, Elon Musk’ın Christopher Nolan’ın bilimkurgu filmi Interstellar’dan esinlenilen kripto para parodisini tweetlemesinin ardından yaklaşık %2,37 artarak 0.1645 dolara ulaştı.

Musk’ın parodi tweet’i, Interstellar filminden “zaman genişlemesini” tasvir eden bir sahne içeriyordu. Birkaç yıl sonra, kara gezegeninde bir saatin Dünya’da yedi yıla eşit olduğunu belirten bölüm, Facebook ve Reddit’te bir meme haline geldi.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin değişken doğası nedeniyle, filmin konusunun anahtarı olan zaman genişlemesi kavramı, kripto para topluluğu arasında bir mizah kaynağı haline geldi. DOGE geçen yıl iki aydan daha kısa bir sürede yaklaşık yüzde 20.000 artarak birçok insanı milyoner yaptı. Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 75 altında işlem görüyor.

Dogeusdt
Dogeusdt

Kripto para birimlerinin öngörülemeyen doğası nedeniyle, değerleri yükseldikçe veya düştükçe, insanların ruh halleri tipik olarak değişir.

Dogecoin hakkında sık sık tweet atan Musk, bazı Tesla ürünleri için DOGE‘nin ödeme olarak kabul edileceğini açıklayarak kripto paraya olan ilgiyi yeniden ateşledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.