Altcoin HaberleriHaberler

Poldakot Yükselmeye Devam Ediyor: DOT’un Sıradaki Hedefi Ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası önemli bir konsolidasyon evresinden geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 45.000 dolar, en büyük altcoin Ethereum (ETH) ise 3.300 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Polkadot (DOT), haftalık süre diliminde %60 yükseliş performası kaydederek piyasa değeri sıralamasında Dogecoin (DOGE) ile arasındaki farkı eritti.

Polkadot (DOT) Yükselişe Hazır Mı?

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatının geri çekilmesine karşın Solana, Cardano ve Polkadot benzer halde kripto paralar bu zamanda oldukça başarı göstermiş bir performansa imza attı. Polkadot, CMC sıralamasında ilk onda yer alırken son yükseliş ile birlikte USDC’yi geride bırakarak dokuzuncu sıraya tırmandı.

Polkadot (Dot) Yükselişe Hazır Mı?
Polkadot (Dot) Yükselişe Hazır Mı?

Bitcoin’in kısa süre içinde 50.000 dolar seviyelerinden 43.000 dolara kadar düşmesi flaş bir fiyat hareketi olarak kayıtlara geçti. Bu geri çekilmeye karşın Solana, Polkadot ve Cardano güçlü kalmayı başardı. Ani fiyat düşüşünün akabinde süratli bir iyileşmeyle yatırımcılarını sevindiren bu altcoin’ler, önümüzdeki dönemde yükseliş eğiliminin devamını gösteriyor.

Kripto para alanında rekabetçi bir pazar, işbirlikleri ve geliştirme sonucuyla büyümenin anahtarıdır. Son dönemde birçok ekosistem bundan faydalanmıştır. Polkadot, trendleri takip eden oldukça etken bir duruş sergiliyor. Polygon ölçekleme çözümü ile birleşen, merkezsiz bir finansal uygulama platformu olan PolkaBridge bunun en rahat örneğidir.

Bununla birlikte 8 Eylül’de süregelen Polkadot Hackathon da fiyat artışının arkasındaki mühim nedenlerdendir. DOT fiyatı, ani geri çekilmenin peşinden 8 Eylül’de yükseliş trendine girdi. 22 dolarlık dip seviyesinin peşinden %40’ın üstünde artışla süratli iyileşen Polkadot, kazanç oranını %60’lara çıkardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Metrikler DOT İçin Ne Diyor?

Polkadot zincir içi etkinliği, çoğunlukla ekosistem merkezli güncellemeler ve parachain müzayedesinden meydana gelen yüksek toplumsal hacimler sebebiyle patlama yaşıyor. DOT’un geliştirme faaliyeti istikrarlı bir gelişme göstererek zincir içi verilerinde pozitif bir tablo çiziyor.

Ünlü kripto para uzmanı Lark Davis’e gore Polkadot fiyatı 100 dolar seviyelerine ulaşabilir. Bu oldukça ileri bir sıçrama olarak gözükse de DOT’un bu hedefi uzun solukta gerçekleştirmesi sürpriz olmayacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.