Haberler

Eski FTX COO’su Constance Wang, Kripto Fonu Sino Global’e Katıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eski FTX COO’su Constance Wang, kripto fonu Sino Global’e dahil oldu ve Sam Bankman-Fried’in sağ kolu olarak tanımlandı.

Bloomberg’in fon kurucusu ve CEO’su Matthew Graham tarafından onaylanan bir rapora göre, bağış toplama sürecinde SBF’nin sağ kolu olan Constance Wang, kripto fonu Sino Global Capital’de oyun başkanı olarak görev yapacak. FTX’in yükselişi sırasında SBF’ye yakın olan Wang, Sino Global kullanıcıları arasında merak uyandırdı.

Ftx Isletmeleri
Eski Ftx Coo'su Constance Wang, Kripto Fonu Sino Global'e Katıldı! 3

SBF’nin borsa yönetimine olan yardımı ve alacaklılar tarafından mahkemeye çağrılmasına rağmen, Wang hiçbir şekilde FTX veya Alameda’nın çöküşüyle ilgili olarak suçlanmadı veya bir davada adı geçmedi. Ancak tüm bu olaylara rağmen Wang’ın SBF’nin en yakınlarından biri olarak kabul edilmesi, hala panik havası yarattı.

SBF’nin yakın dostu olan Wang’ın Sino Global’de yeni görevine atanması, nasıl bir etki yapacağı ve hangi alanlarda faaliyet göstereceği merak konusu. Henüz net bilgiler açıklanmasa da, FTX ve özellikle SBF tarafından bu yakın bir kişinin farklı bir fon şirketinde görevlendirilmesi, kullanıcılar arasında soru işaretleri oluşturdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.