Altcoin HaberleriHaberler

Güncel Kripto Para Piyasası Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana negatif fiyat hareketler gösteren Kripto para piyasası, başta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) olmak üzere diğer altcoinlerle birlikte yükselişe geçti. Solana (SOL), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX) ve Terra (LUNA)  ve birçok altcoinde sert fiyat artışları yaşandı.

Bitcoin, 44.000 Dolar Seviyelerini Geri Aldı!

Hafta başlangıcı, Pazartesi günü değer kaybeden lider kripto para Bitcoin için iyi gitmedi. BTC ‘nin performansı da düşen küresel borsalara oldukça benziyordu. Hafta başlangıcını takip eden günlerde de kıymet kayıpları bir süre daha devam etti. Bu değer kayıpları, son olarak Bitcoin’in 40.000 dolar fiyat seviyesinin altına inmesiyle sonuçlandı. Bu fiyat seviyesi, BTC’nin Ağustos ayının başından bu yana kaydettiği en düşük düzey oldu. Bu fiyat düşüşünden sonrasında, alıcılar oyuna geri döndü ve BTC’yi tekrardan 40.000 doların üzerine taşıyarak, lider kripto paraya yukarı yönlü fiyat hareketleri yaptırdı.

Bitcoin, 44.000 Dolar Seviyelerini Geri Aldı!
Bitcoin, 44.000 Dolar Seviyelerini Geri Aldı!

Yazının yazıldığı an itibariyle Bitcoin, 44.151 dolardan işlem görerek piyasa değerii tekrardan 800 milyar doların üzerine çıkardı. Ancak bir oldukça altcoin grafiğinin yeşile dönmesiyle birlikte, BTC dominansı %42’nin altına düştü.

Altcoinler Yükselişi Takip Ediyor!

Piyasadaki genel düzeltme esnasında, birçok altcoin lider kripto para biriminden oldukça daha fazla değer yitirdi. Ancak son yükseliş hareketiyle birlikte de bir oldukça Bitcoin’den daha yüksek fiyat performansları sergiledi. Örneğin, piyasadaki düşüş esnasında 2.650 dolara kadar gerileyen ETH, son yükselişinden sonrasında 3.000 dolar fiyat seviyesinin üstünde işlem görmeye başladı.

Cardano’da da durum benzer. Piyasa düzeltmesiyle birlikte ciddi düşüşler kaydeden ADA, yazının yazıldığı an itibariyle tekrardan 2,20 dolar seviyelerinin üzerine ulaşmış durumda.

Binance Coin (BNB), Ripple (XRP), Doge Coin (DOGE) ve Uniswap da (UNI) benzer yükselişler kaydetti. Solana, Polkadot, Avalanche, Terra ve Cosmos ise bu piyasa yükselişi esnasında en oldukça kıymet arttıran kripto paralardan birkaçı oldu. Ayrıca bu esnada kripto para ekosistemi de, toplam piyasa kıymeti olarak 800 milyar dolarlık bir artış kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.