Altcoin HaberleriHaberler

Kurumsal Yatırımcılar Cardano’ya Yöneldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Akıllı sözleşme platformu olan Cardano’nun (ADA) en büyük haftalık nakit girişini kaydetmesi, kurumsal yatırımcıların ADA’ya olan ilgisini daha da üzerine çekiyor. Dijital varlık yönetimi şirketi CoinShares’in yeni bir raporuna göre, Cardano’nun pazar oranı, kurumsal yatırımcılardan gelen önemli bir ana para akışının arkasından artıyor.

Cardano, bu haftaki en büyük üstün dereceli olan 10.1 milyon dolarlık nakit girişi görmüş oldu ve pazar payını %0.15’e çıkardı.”

Cardano, bugüne dek kurumsal yatırımlarının 55 milyon dolara yükseldiğine ve bir tek birkaç hafta içinde ADA coinin kıymetini neredeyse iki katına çıkardığına tanık oldu. CoinShares, altcoinlerin yükselişte bulunduğunu ve yönetim altındaki varlıklar (AUM) açısından tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştığını söylüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Diğer Altcoin’lerdeki Nakit Akışları Ne Durumda?

Raporunda Cardano’ya büyük nakit girişleri bulunduğunu yazan CoinShares, diğer kripto para birimlerindeki duruma da değindi.

Altcoin‘ler (Ethereum dahil) şu anda toplam dijital varlık AuM’nin %32’sini temsil ediyor, bu yıl Mayıs ortasında belirlenen %35 rekoruna yakın ve Ocak 2018’de görülen %30’luk seviyeleri aşıyor.”

Altcoin’ler içinde Ethereum, yönetim altındaki varlıkların aslan payının, 14.27 milyar doları üstlenmiş vaziyette. Bu da dijital pazar payının  dörtte birini oluşturuyor.

“Ethereum, geçen hafta toplam 17 milyon dolarlık nakit girişi görmüş oldu ve son 16 haftanın bir tek 7’sinde nakit çıkışları görüldü. Ethereum’un pazar oranı %25 seviyesinde durağan(durgun) kalıyor.”

Blockchain tabanlı akıllı sözleşme platformu olan Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) da her biri 3 milyon doların altında nakit girişi kaydetti.

“Hem Solana hem de Polkadot sırasıyla 2,7 milyon dolarlık ve 1,5 milyon dolarlık nakit girişi görmeye devam etti. Solana, Bitcoin Cash‘in Aum’sini geride bıraktı ve şimdi toplam tutarı 15.7 milyon ABD doları.”

Binance Coin (BNB) ve Ripple (XRP) genel altcoin trendine karşın 3.3 milyon dolar ve 300.000 dolar nakit çıkışı kaydetti.

Bitcoin’den Nakit Çıkışı!

CoinShares, kurumların sermayeyi önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin’den uzaklaştırdığını söylüyor.

Bitcoin, toplam 3.8 milyon dolarlık çıkışla art arda 8 hafta çıkışlar görmüş oldu. Son 16 haftanın 14’ü nakit çıkışı oldu.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.