HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ethereum Rallisi Zemin Mi Kaybediyor: Lider Altcoin ETH İçin Bu Ne Anlama Geliyor?

Ethereum seçeneklerinde yaklaşık 1,2 milyar dolarlık alım/satma oranı şu anda 0,67'dir. Bu, vadeli işlem trader'ların ve yatırımcıların çoğunun paralarını Ethereum'un fiyat artışına yerleştirdiğini gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum rallisi zemin mi kaybediyor: lider altcoin ETH için bu ne anlama geliyor? 1.2 milyar dolar değerindeki Ethereum opsiyonları maksimum bin 400 dolarlık acı (pain) fiyatıyla sona eriyor.  Bu, en büyük altcoini nasıl etkiler? işte detaylar.

Yatırımcı Dikkatli

Ethereum seçeneklerinde yaklaşık 1,2 milyar dolarlık alım/satma oranı şu anda 0,67’dir. Bu, vadeli işlem trader’ların ve yatırımcıların çoğunun paralarını Ethereum’un fiyat artışına yerleştirdiğini gösteriyor. Ancak maksimum acı fiyatı, önümüzdeki günlerde ikinci en büyük kripto para birimindeki düşüş potansiyelini tamamen göz ardı etmenin imkansız olduğunu gösteriyor. Çoğu boğa ve ayı, Ethereum’un daha da düşeceğini ve birkaç hafta önce 1.400 dolar civarında mevcut seçeneklerle başlayan geri dönüş rallisini sonlandıracağını umuyor.

ETH’nin haftalık zaman diliminde karşılaştığı teknik direnç ve sermaye girişinin olmaması göz önüne alındığında, bazı trader’lar spot pozisyonlarını korumak için seçenekler kullansa da en büyük altcoinin yükselişini sorgulamak yanlış olmaz.

28071

Boğaların çoğu, Ether’in yerel zirvesine 1500 doların üzerinde ulaştığına inanıyor ve bu, grafiğin en büyük çağrı opsiyonlarında da anlaşılacağı gibi Son derece yüksek fiyat seviyelerinde emir eksikliği, kısa vadeli fiyat artışının piyasa katılımcılarını kandıramayacağını ve yatırımcıların ihtiyatlı olduğunu ve 2.000 dolar veya daha fazla gibi son derece yüksek seviyelere ulaşan ETH’ye bahis yapmadığını gösteriyor.

Ethereum Rallisi Sönüyor

Ethereum fiyat grafiğindeki teknik konuma bakıldığında, altcoin’in, düşüş trendindeki varlıklar için ana engel olarak hizmet eden 200 haftalık hareketli ortalamayı kırmak için defalarca mücadele ettiği açıktır.

Eth Mum Formasyonu

 

Uzun vadeli fiyat grafiğinde çok önemli bir direnç seviyesiyle karşılaşmanın yanı sıra, Ethereum, satın alma gücünü temsil eden ve tipik olarak herhangi bir kısa veya orta vadeli rallinin zirvesinde yükselen aşırı riskli “asılı adam” mum kalıbını geliştirdi. Eğilimi tersine çeviren bir mum kalıbı, asılı adam kalıbıdır. Sonuç olarak, ETH fiyatı bir kez daha düşebilir.

Yazma sırasında, en büyük altcoin olan Ethereum, önceki gün yüzde 11.37 artışla 1.636 dolardan işlem görüyor. ETH şu anda 197,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Öte yandan, Bitcoin hala token başına 20.000 doları aşmak için mücadele ediyor. Yazma sırasında, BTC 23.000 dolar veya 23.100 dolar’ın biraz üzerinde işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.