Haberler

Chobe Europa’nın Bitcoin ETP’si ETC Group’da Piyasaya Sürüldü!

Yeni ürünlerin sayısı, kripto para birimlerinin kullanımı ve popülaritesi ile birlikte hızla artıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Chobe Europa’nın Bitcoin ETP’si ETC Group’da piyasaya sürüldü. Yeni ürünlerin sayısı, kripto para birimlerinin kullanımı ve popülaritesi ile birlikte hızla artıyor. Avrupa’da kurumsal düzeyde dijital varlığa dayalı menkul kıymetlerin en büyük tedarikçisi olan ETC Group, yakın zamanda fiziksel olarak desteklenen BTCetc’yi listeleyeceğini açıkladı.

ETC Group Tarafından Yeni Bitcoin ETP Listelendi

Tanınmış Bitcoin ETF ve ETP ürünleri hala yeni pazarlarda işlem görmektedir. Son olarak, Amsterdam merkezli bir borsa olan Cboe Europe BV, SIX x-clear takas ve euro cinsinden alım satım için BTCetc’yi listeleyecek.

ETC Group’un kurucusu ve CEO’su Tim Bevan konuyu ele alarak şunları söyledi:

Amiral gemisi bir ürün olarak BTCE’yi Cboe Avrupa’ya getirmek, dünya çapında kriptoya ilgisi arttığından mantıklı bir adım. Cboe Europe’daki BTCE listelemesi, ETC Group’un Avrupa’da yerleşik kripto para destekli menkul kıymetlerdeki liderlik konumunu daha da sağlamlaştırıyor

Pan-Avrupa türevleri ve hisse senedi piyasası altyapısının lider sağlayıcısı Cboe Europe’dur. Aynı zamanda, Hollanda (Cboe NL) ve Birleşik Krallık’taki (Cboe UK) borsalar aracılığıyla 18 Avrupa pazarında menkul kıymet ticareti sağlayarak, işlem gören değer ve pazar payı açısından en büyük pan-Avrupa borsasını işletiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.