HaberlerEthereum Haberleri

Ethereum’da Yaprak Dökümü: Rekor Seviyede ETH Çıkışı Gerçekleşti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son günlerde genel olarak durgun bir görünüm sergilerken Ethereum tarafında önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Ethereum ETF’lerin beklentilerin altında kalarak zayıf bir performans göstermesi, ETH fiyatına olumsuz bir şekilde yansıdı. Hem fiyatta düşüş yaşanmış hem de on-chain verilerde gerileme gözlemlendi. Ancak, Ethereum ağından merkezi borsalara yapılan ETH çıkışı ağustos ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Borsalardan Ethereum (ETH) Çıkışı Rekor Kırdı!

Santiment’in sağladığı verilere göre, Ethereum (ETH) 21 Ağustos 2023 tarihinden bu yana en büyük merkezi borsa çıkışını yaşadı. Toplam değeri 181 milyon dolar olan 110.000 ETH, merkezi borsalardan çekildi. Bu eşzamanlı olarak merkeziyetsiz borsalardaki ETH arzında da bir artışa neden oldu.

Merkeziyetsiz borsalardaki ETH arzı, 115,88 milyon ile Ethereum’un en yüksek seviyesine ulaştı.. Aynı zamanda merkezi borsalarda son beş buçuk yılın en düşük arzı kaydedildi.

Santiment’in verileri, Ethereum yatırımcılarının varlıklarını soğuk cüzdanlara çektiğini veya merkezi borsalardan kaçtığını göstermektedir.

ETH fiyatı 1.531 dolar seviyesinden bir dönüş gerçekleştirmiş ve tekrar 1.600 dolar bandına yükseldi. Güncel olarak 1.630 dolar civarında hareket eden ETH, 1.605 dolar desteğinden güç almaya devam ediyor.

Ethereum Eth

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.