HaberlerAltcoin Haberleri

Binance listelemesiyle Bir Altcoin Daha Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir altcoini listelediğini duyurdu. Popüler borsanın listelemesiyle altcoin fiyatı uçuşa geçti.

Binance’dan Moonriver (MOVR) Listelemesi 

Dev kripto para borsası Binance, yaptığı duyuruda 8 Kasım 2021 saat 09.00’da yeni bir altcoini listelediğini açıkladı. Borsa bugün itibarıyla platformunda Moonriver‘a (MOVR) yer verecek.

Binance borsası tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar MOVR/BTC, MOVR/BNB, MOVR/BUSD ve MOVR/USDT işlem çiftleri ile alım satım işlemleri yapabilecek.

Binance borsasının resmi web sitesinde yayınlanan duyurunun tamamı şu şekilde;

“Binance, Moonriver’ı (MOVR) listeleyecek ve 08.11.2021 tarihinde Türkiye saatiyle 09.00’da MOVR/BTC, MOVR/BNB, MOVR/BUSD ve MOVR/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak MOVR yatırmaya başlayabilir. MOVR için para çekme işlemleri 2021-11-09 06:00’da (UTC) açılacaktır.

Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar gerçek durumu para çekme sayfasında görebilirler.”

Binance Listelemesiyle MOVR Uçuşa Geçti!

Kripto para yatırımcılarının merakla takip ettiği Binance listelemeleri, listelenen coin fiyatlarında büyük artışa neden olabiliyor. Öyle ki bugün listelenen kripto para biriminin fiyatında büyük bir artış yaşandı. Fiyat listelemenin hemen ardından %40’lık bir artışla 386 dolar seviyesinden 540 dolar seviyesine kadar hızlı bir yükseliş yaşadı.

MOVR fiyatında daha sonra bir geri çekilme yaşandı ve 393 dolar seviyesine kadar geriledi.

Movr Cmc
Movr Cmc

Coinmarketcap verilerine göre son 24 saatte stabil bir seyir izleyerek bir artışla 393 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Moonriver (MOVR) Coin Nedir?

Moonriver, Kusama ağında bir parachain olarak çalışan EVM uyumlu bir blok zinciridir. Ağ, Solidity akıllı sözleşmelerini, Web3 uyumlu API’yi, oracle veri beslemelerini ve Ethereum ağ köprülerini dağıtma yeteneği dahil olmak üzere geliştiricilere özellikler sunar. MOVR, ağ yönetişimi için kullanılabilen, işlem ücretlerini ödeyen, likidite sağlayarak ve stake ederek ödüller kazanabilen ağın hizmet ve yönetim token’ıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.