Haberler

FTX ve Genesis, İflas Davasında Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX ile Genesis arasında yapılan anlaşmaya göre, iflas eden kripto şirketleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı. İlgili anlaşmaya göre, Alameda Research olarak bilinen FTX’in kardeş şirketi, Genesis’ten 175 milyon dolar talep edebilecek.

Bu anlaşma sayesinde her iki şirketin de bazı taleplerden vazgeçtiği belirtildi. İlk başta FTX, Genesis’ten 4 milyar dolar alacağını iddia etmişti. Ancak daha sonra bu miktar 2 milyar dolara düşürüldü. 175 milyon dolarlık anlaşmanın ise daha önce açıklanan rakamlardan oldukça düşük olması ilgi çekici bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Ftx Iflas 1 1
Ftx Ve Genesis, İflas Davasında Anlaştı! 3

Anlaşma ile her iki şirketin alacaklıları için önemli bir krizin üstesinden gelindiği belirtiliyor. Genesis’in avukatları, anlaşmanın yeniden yapılan planın onay sürecini kolaylaştıracağını ifade etti.

FTX CEO’su John Ray, anlaşmanın adil olduğunu söyledi. Ray, yasal belirsizlikler göz önüne alındığında FTX’in çıkarlarının en iyi şekilde temsil edildiğini belirtti. Genesis, FTX’in en büyük teminatsız alacaklısı konumunda bulunuyor. Kredi şirketi, FTX’ten 226 milyon dolarlık bir alacakları olduğunu açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.