Haberler

Glassnode raporu ortaya koydu: Analistler kısa vadeli BTC yatırımcılarını “12 bin dolar” için uyarıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar üzerinde aylardır devam ayı hakimiyeti, Eylül ayının sonunda da hakimiyetini sürdürdü. Böylece kripto paralar, Bitcoin (BTC) öncülüğünde Ekim ayına da ayı piyasası etkisinde giriş yaptı. Önde gelen kripto para birimleri, ayı piyasası devam ederken tüccarların odağına giremedi. Kripto para lideri Bitcoin hala 19 – 20 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor ve olumsuz makro ekonomi ve piyasa ortamına rağmen Bitcoin fiyatının yüzde 1’in üzerinde arttığı görülüyor.

RAPOR HANGİ SONUÇLARA ODAKLANIYOR?

Glassnode Report

Kripto para analiz platformu Glassnode, geçtiğimiz hafta “The Great Detox” isimli zincir üstü bültenini yayınladı. Söz konusu bültende yer verilen bilgilerin bir bölümü, Glassnode’un yürttüğü ve şirketin Bitcoin adına genel olarak olumsuz bir prognoz gösteren bazı zincir içi veriyi değerlendirdiği bir soruşturmada toplanan bulguları barındırıyordu. Lider kripto para birimi Bitcoin 20 bin doları geri kazanmaya çalışırken, kısa vadeli yatırımcı davranışlarının bir analizi, uygun şartlarda bir düşüş yaşandığını ortaya koydu. Yürütülen çalışma, kısa vadeli yatırımcıların Bitcoin’in fiyat hareketlerine en büyük katkıyı sağladığını ve Bitcoin’in mevcut fiyatında döviz etkisinin olduğunu gösterdi.

ANALİSTLER YORUMLADI: 12 BİN DOLARA ÇAKILABİLİR

Glassnode bir diğer yandan 19 bin dolar ile 11 – 12 bin dolar bölgeleri arasında malzeme sıkıntısı olduğunu da tespit etti. Bu nedenle de Bitcoin fiyatı, bu döngünün en düşük seviyelerinin altına gerilerse, analistlere göre kısa vadeli yatırımcılar aşağı yönlü bir kırılma riskiyle karşılaşabilir ve piyasa daha kötüye giderse BTC analistlere göre 12 bin dolara çakılabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.