Haberler

Güncel Ethereum Analizi: ETH Verileri Trend Sinyali Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en büyük altcoin’i durumunda olan Ethereum (ETH), 3.500 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürürken ETH zincir içi verileri güçlü kalmaya devam ediyor. Peki ETH verileri yeni neye işaret ediyor?

Ethereum Verileri Trend Sinyali Mi?

Santiment verilerine göre zincir içi veriler, borsalardaki sermayenin tekrardan dağıtılması sebebiyle uzun solukta en popüler ikinci kripto para birimi Ethereum‘un yükselişini gösteriyor. Sağlanan verilerde Ethereum balinaları düzenli olarak cüzdanlarında fon biriktiriyor. Bu noktada bireysel cüzdanların sayısında da kademeli olarak artış yaşanıyor.

Ethereumsantiment
Ethereumsantiment

Bireysel yatırımcıların sahip olduğu daha fazla Ethereum ile piyasada daha az sayıda satış baskısı kaydedildi. Oranlar, Kasım 2020’den bu yana kritik seviyede büyürken herhangi bir zayıflık emaresi göstermezken bundan önceki ATH ağustos ayında görülmüştü.

Bununla birlikte zincir içi veriler oldukça sayıda kripto paranın cüzdanlardan borsalara taşındığını gösteriyor. Borsa dışı cüzdanların boyutu ile fiyat arasındaki korelasyon gözlemleniyor. Ethereum, yukarıda belirtilen gösterge ile aynı eğilimi takip ediyor.

Ethereum Fiyatı Son Durum

En popüler ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), son 24 saatlik süre dilimi içinde 3.603 dolara kadar tırmandı. Ancak lider Bitcoin’in pazar hakimiyetinin artması altcoin fiyatlarını baskıladı. Birçok altcoin kızıla bürünürken Bitcoin, 57.000 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürdü.

En büyük altcoin Ethereum, 5 ay ilkin 4.362 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Uzmanlar ETH London Hard Fork’u ile deflasyonist yapıya bürünen popüler kripto para için beklentilerini bir fazlaca yükseltti. Bazı analistler uzun solukta Ethereum için 30.000 dolarlık fiyat tahminleri belirledi. Birçok uzman, önümüzdeki dönemde ETH’nin yeni bir ATH kaydedeceğine inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.