Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP) Yeniden Harekete Geçti! XRP Fiyat Beklentileri Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi XRP, Ripple ve SEC arasındaki davadaki gelişmelerin ardından  bir süredir kötü denilebilecek bir performans sergiliyordu. Ancak dün itibarıyla yönünü yukarı çeviren Ripple (XRP) tekrardan yükselişe geçti.

Ripple (XRP) Yeniden Harekete Geçti

Popüler altcoinlerde Ripple  dün erken saatlerde yönünü yukarı çevirmesi ile birlikte sert bir halde artışa geçti. Öyle ki XRP fiyatı , dün 1.09 dolar seviyelerinde işlem görürken yaşanmış olan artışla birlikte 1.23 dolara kadar terfi etti.

Öte taraftan XRP/USD paritesinde 4 saatlik grafiğe bakıldığında hareketli averajlar ve MACD’nin güçlü bir yükseliş eğilimi sergilediğini görmekteyiz. Ek olarak, momentum göstergesi de şu anda satıcılar içinde bir miktar ilgiye işaret ediyor.

Tradingviews-Xrp
Tradingviews-Xrp

Ripple’ın kripto para birimi XRP, pivot noktasının üstünde 1,16 dolarda tutuyor ve artan satın alma etkinliği 1,27 dolardaki direncin yakında kontrol edilmesi ile sonuçlanabilir. Bu seviyenin üstünde bir kırılma, XRP’nin bir sonraki direnç seviyesi olan 1,41 dolara kadar olan kapıları açar.

Ayrıca Ripple, içeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %7.81’lik bir artışla 1.21 dolar bandında hareket etmeye devam ediyor.

Ripple Sec Davasında Son Durum Nedir?
Ripple Sec Davasında Son Durum Nedir?

Ripple SEC Davasında Son Durum Nedir?

En son yapılan  oturumda, her iki taraf da averaj dört aydır devam eden ayrıcalık anlaşmazlığını çözme umuduyla ABD Bölge Mahkemesi Hakimi Sarah Netburn ile bir telefon görüşmesine katıldı. Ripple, SEC’in, DPP‘ye atıfta bulunarak, bilhassa ajansın ETH ve XRP‘nin doğası hakkında yapmış olduğu ve potansiyel olarak davasını oluşturabilecek yada bozabilecek tartışmalarla ilgili olarak talep etmiş olduğu yaşamsal bilgileri ifşa etmeyi reddettiğini iddia etti.

Ayrıca Netburn’ün DPP meselesine karar vermeden ilkin Ripple ile paylaşılıp paylaşılamayacağını değerlendirmek için SEC’in ayrıcalıklı belgelerinin kamera içinde kişisel olarak gözden geçirilmesine karar verildi. Bu araştırmaların sonucunda verilecek olan karar, bu ayın sonuna doğru gelebilir ve devam eden yasal mücadelede mühim bir ilerleme sağlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu arada, kendilerini “XRP Ordusu” olarak adlandıran kripto para topluluğunun üyeleri, yatırımlarını korumak için bir araya geldi. SEC, XRP’yi yalnızca kayıt dışı menkul kıymet olarak etiketlemekle kalmadı, hem de 2013’ten bu yana dağıtımının “uzun süredir kayıt dışı menkul kıymet ticareti” bulunduğunu ve alım satımına katılan her yatırımcının onun menkul kıymet statüsünü bilmesi gerektirme ettiğini iddia etti

SEC davasındaki bu gelişmeler Ripple‘ın yerel para birimi XRP fiyatında hareketlenmeye niçin oldu. Ayrıca kripto para takip botu Whale Alert bugün yayınladığı bir tweet’te, önde gelen bir XRP balinasının, yaklaşık 56 milyon dolar olan 48 milyondan fazla XRP’yi transferini gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bu yazımızda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.