Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Yatırımcılarını Üzecek Gelişme: Elon Musk’tan U Dönüşü!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'da yüzde 9.2'lik bir hisse satın aldığını açıklamasından birkaç gün sonra Twitter CEO'sundan Dogecoin yatırımcılarını üzen açıklama geldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter hisselerinin %9,2’sini satın alarak şirketin yönetim kuruluna katılabileceği söylentileriyle gündeme yeniden gündeme geldi. Twitter CEO Parag Agrawal ise Dogecoin yatırımcılarını üzen açıklama geldi.

Öte yandan, Çin merkezli haber portalı Wu, Dogecoin‘in Twitter ile entegrasyonunun, Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılmasıyla artık akla gelebileceğini öne sürdü.

Twitter CEO’su Parag Agrawal, kısa zaman önce yaptığı açıklamada milyarder iş adamının kararından vazgeçtiğini ifade ettti. İşte detaylar…

Elon Musk, Twitter Yönetim Kuruluna Girmekten Vazgeçti!

Twitter CEO’su Parag Agrawal, 5 Nisan’da yaptığı bir açıklamada ünlü milyarder Elon Musk‘ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılarak firmayı uzun vadede “güçlü” hale getireceğini açıkladı. Açıklamadan kısa süre önce Twitter’ın bazı politikalarından memnun olmayan Musk, sonrasında ise şirketin yüzde 9,2’lik hissesini satın aldığı ortaya çıktı.

Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey ise Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ı yönetim kurulunda istediğini iddia ederek karara destek verdiğini dile getirdi.

Elon Musk ise haberin çıkmasından kısa bir süre sonra yönetim kuruluna girmekten vazgeçti.

Musk’ın yönetim kuruluna katılma planını neden aniden tersine çevirdiği belli değil. Ancak Agrawal, bazılarının Elon Musk’ın U dönüşünü “titrek” olarak nitelendirmesine rağmen, bunun en iyisi olduğunu düşünüyor.

Öte yandan bazıları, bu hareketin yönetim kurulu üyesi sahiplik sınırına bağlı olduğuna inanıyor.

Dogecoin Yatırımcılarını Üzen Gelişme
Dogecoin Yatırımcılarını Üzen Gelişme

Dogecoin Yatırımcılarını Üzen Gelişme

Elon Musk, kısa süre önce Twitter premium abonelik tabanlı hizmeti olan Twitter Blue‘nun yeniden tasarlanmasını önerdi. Sitede Tesla CEO’su Elon Musk da Dogecoin kullanarak ödeme yapmayı önerdi.

Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna atanması, dünyanın en popüler meme para birimi için olumlu bir teşvik olarak görüldü. Öte yandan Tesla CEO‘su, Dogecoin’in geçen yılki meteorik tırmanışının birincil katalizörüydü.

Musk’ın ise yönetim kuruluna katılmamaya karar verdiği için şirkette daha aktif bir rol oynaması pek mümkün görünmüyor. Sonuç olarak, Musk yine de Twitter’ın en büyük hissedarı durumunda fakat Twitter’da Dogecoin ödeme seçeneği ihtimalinin azalması ise Dogecoin yatırımcılarını üzmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.