Ethereum Haberleri

Kripto yatırımcıları dikkat! Binance Ethereum işlemlerinin durdurulacağı tarih ve saati paylaştı…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yaptığı bir duyuruda en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) için para yatırma ve çekme işlemlerinin geçici bir süreliğine durdurulacağını açıkladı. Binance, Ethereum ağında (ERC-20) cüzdan bakımı yapılacağını ve bu planlı bakım çalışmasının 3 saat sürmesini beklediklerini ve bakım süresi boyunca para yatırma ve çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alınacağını bildirdi.

ETHEREUM İŞLEMLERİ O SAATTE ASKIYA ALINACAK

Ethereum Islemleri O Saatte Askiya Alinacak

Binance borsası tarafından yapılan açıklamaya göre borsa Ethereum ağı (ERC-20) bakımını 23 Eylül Cuma günü TSİ 09.00’dan itibaren başlatacak ve cüzdan bakımı da yaklaşık 3 saat boyunca devam edecek. Borsadan yapılan açıklamaya göre bakım çalışması başlamadan 5 dakika önce de Ethereum para yatırma ve çekme işlemleri de geçici olarak durdurulacak. Binance, bakım süresi boyunca Ethereum ağı için kripto para ticaretinin etkilenmeyeceğini, kullanıcıların alım-satım işlemlerine her zamanki gibi devam edebileceklerini belirtti.

İKİNCİ BİR DUYURU OLMAYACAK

Binance borsasından yapılan açıklamaya göre borsadaki bakım çalışması nedeniyle Ethereum işlemleri 23 Eylül TSİ 08.55 itibariyle 3 saatliğine geçici olarak durdurulacak ve bakım işlemi sonlandığında Ethereum işlemleri yeniden açılacak. Borsa, Ethereum işlemlerinin yeniden başlatıldığına dair ikinci bir duyuru yapmayacağını belirtti. 3 saat sürmesi beklenen bakım çalışmalarının TSİ 12.00 civarında sonlanması bekleniyor. Binance kullanıcılarının Ethereum işlemleri adına söz konusu saat aralığına dikkat etmesi gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.