Altcoin HaberleriHaberler

INTER Fan Token, Paribu Listelemesiyle Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İtalya Serie A takımlarında İnter Milan, futbol dünyasında olduğu kadar Fan token ekosisteminde de adınan söz ettirecek gibi görünüyor. Daha önce Socios ile yaptığı ortaklıkla piyasaya çıkan INTER token bu gün Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Paribu’da listelendi. Listeleme ile birlikte yükselişe geçen INTER, gün içinde önemli bir performans göstererek %40’ın üzerinde artış kaydetti. INTER fan token, kaydettiği ralli ile birlikte 14.09 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı.

INTER Fan Token’ın Rekor Performansı

Paribu borsası listelemesi sonrası INTER Fan Token, 14 dolar ile yeni bir ATH kaydetti. Popüler fan token, geçtiğimiz dönemde Galatasaray fan token ile birlikte FTX borsasına dahil edilmişti. İtalya Serie A’nın son şampiyonu INTER, 10 Eylül’de fan token lansmanını gerçekleştirmişti. FTO fiyatı 2 euro olarak belirlenen INTER, listelenmesinin akabinde 8-9 dolar bandına hızla tırmanmıştı.

[ccpw id=”11525″]

Fan Token’lar Popülaritesini Artıyor

Futbol kulüplerinin kendi dijital para çalışmaları kapsamında piyasaya sürdükleri Fan token, birlikte kulüp taraftarlar kripto para ekosistemine katılma şansı elde ediyor. Bunun yanı sıra kulüp ile ilgili özel sürprizlerden yararlanma olanağına kavuşan taraftarlar bir taraftan kulübe katkı sağlıyor diğer yandan kulübün birçok avantajlarından faydalanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda 1 milyar dolarlık Binance Smart Chain geliştirme fonu açıklayan Binance, fan token platformu ile bu alanda önemli bir adımı atmış oldu. Binance Launchpad projesi olan LAZIO token, dün  spot işleme açılmasıyla dakikalar içinde . 1 dolar fiyattan önsatışı gerçekleşen LAZIO fan token dakikalar içinde 100  dolar seviyelerine tırmanarak ses getirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.