HaberlerTüm Haberler

Scaramucci’den FTX US Eski Başkanının Şirketine Yatırım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, FTX ABD’nin eski başkanı tarafından başlatılan bir işe yatırım yaptığını duyurdu.

Eski FTX ABD Başkanı Brett Harrison, 100 milyon dolar değerinde bir kripto yazılım girişimi için sermaye arıyordu. Firma, kripto para yatırımcılarının hem merkezi hem de merkezi olmayan çeşitli kripto pazarlarına erişmesine ve ticaret yöntemleri için algoritmalar oluşturmasına izin veren bir yazılıma dayanıyor. Görünüşe göre Scamarucci, Harrison’a ihtiyaç duyduğu cesareti sağladı.

İflas eden FTX ABD’nin eski başkanı Brett Harrison tarafından kurulan bir firma, kısa süre önce duyuruyu yapan Anthony Scaramucci’den yatırım aldı.

Scaramucci, Harrison’ın FTX ABD’deki deneyimleriyle ilgili bir Twitter tartışmasına yatırımla ilgili bir yorum yaparak yanıt verdi.

Scaramucci, Brett’e kişisel fonlarını Harrison’ın girişimini desteklemek için kullanacağına dair güvence verdi. Yeni şirketinize yatırımcı olmaktan gurur duyuyorum. İleri git, arkana bakma. En iyi dileklerimle” cevabında bulundu.

Brett Harrison ise Scaramucci’ye teşekkürlerini sunarak, “Desteğiniz ve tavsiyeleriniz benim için dünyalara bedel. Birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum” ifadesinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.