HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Fonları 5 Haftanın Ardından Yükselişte!

Kripto para piyasasındaki son gelişmeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki son gelişmeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, kripto fonları ilk kez 5 hafta sonra pozitif kapanış yaptı. 

Kripto para fonları geçtiğimiz haftayı uzun zaman sonra pozitif kapamayı başardı. Fonlar 5 hafta sonra ilk kez giriş görürken, rakam ise net 130 milyon dolardı. Bitcoin fonları 144 milyon dolarlık net yatırım alırken, son haftalarda olumlu giden Ether fonları ise bu kez 14.4 milyon dolar çıkış gördü. Solana fonlarına olan güçlü yatırım da dikkat çekti.

Image 14

Altcoin Fonlarına Yatırımcıların İlgisi Büyük!

Dijital varlık ve kripto para fonları, son haftalarda önemli bir giriş görmeyi başardı. Fonlar, geçtiğimiz hafta 130 milyon dolar artıda kapandı. Bitcoin fonları, yine en çok yatırımı alırken, rakam 144 milyon dolar oldu. Ether fonlarından 14.4 milyon dolar çıkarken, Solana‘daki 5.6 milyon dolarlık girişler de dikkat çekti.

Bitcoin’in düşüşüne işlem açılan “short Bitcoin” fonlarından bu hafta net 5.1 milyon dolar çıkarken, son 8 haftanın çıkışı da 18 milyon dolara yükseldi.

Bitcoin’in çıkışına rağmen, son haftalarda altcoin fonlarına da yatırım girişi devam ediyor. Polkadot fonları 1.2 milyon dolar yatırım alırken, XRP fonlarına da 600 bin dolarlık giriş oldu. LTC fonları da 100 bin dolarlık pozitif bir rakamla haftayı kapattı.

ABD ETF’leri, bölgesel bazda haftayı 135 milyon dolar ile zirvede kapatmıştır. Öte yandan, yeni yeni dünyaya açılan Hong Kong ETF’leri‘nde ise bu rakam 19 milyon dolar oldu.

Almanya ve Kanada ETF’lerinden gerçekleşen çıkışlar dikkat çekici. Almanya ETF’lerinden 15 milyon dolar, Kanada ETF’lerinden ise 20 milyon dolarlık çıkışlar olduğu görülüyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.