Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Hukuk Uzmanı Ripple-SEC Davasının Ne Zaman Sonuçlanacağını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avukat ve kripto hukuk uzmanı Jeremy Hogan, Rippel ile SEC arasındaki dava sürecinin 2022’ye kadar uzayabileceğini düşünüyor.

Bilindiği üzere SEC, Ripple’a geçtiğimiz Aralık ayında bir dava açtı ve Blockchain şirketi uzun süreden beri bu dava süreci ile meşgul durumda. Avukat ve kripto hukuk uzmanı Jeremy Hogan, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile davalarını çözümünden önce  birkaç ay beklemesi gerekebileceğini düşünüyor.

Ripple Bir Müddet Daha Bekleyebilir

Yeni bir videoda Hogan, davanın araştırma aşamasının 12 Kasım’a kadar sona ermeyeceğini ve bu sürecin de sonuçlanma aşamasını zorlaştırdığını ifade ediyor. Hogan bu konuyla ilgili açıklamalarında, davanın her iki tarafının da 12 Kasım’a kadar diğer  tarafın ne kadar güçlü olduğunu bilmeyecekleri için sıkıntılı bir süreç olacağını dile getiriyor.

Bu noktada Hogan’agöre Ripple kayıplarını azaltmak ya da kazançlarını çoğaltmak için bir süre daha beklemeyi tercih edebilir. Kripto hukuk uzmanı mevzuyla ilgili olarak, “Ripple’ın 20 milyon dolar ile 200 milyon dolar arasındaki farkı umursamayacağını mı düşünüyorsunuz? Bence herhangi bir işletme bunu umursar ve potansiyel olarak milyonlarca dolar elde etmek için birkaç ay daha beklemeye isteklidir.” sözlerini kullanıyor.

Öte taraftan araştırma ya da bulgu aşaması olarak adlandırılan dönem, yargılama esnasında bir tarafın davanın gerçeklerini yada öteki taraftan kanıtları toplamış olduğu bir dönemdir.

Hogan, SEC’in, Ripple’ın “adil bir bildirime” sahip bulunduğunu yada XRP‘nin bir menkul kıymet olduğuna dair ilk önce informasyon sahibi bulunduğunu kanıtlamak için oldukça çaba sarf ettiğini ve bu hareket görülene kadar muhtemelen bir  görüşme yapmayacağını söylüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple Ne İstiyor?

Hogan’a gore Ripple, piyasaların herhangi bir anlaşma konusuna rahat hissetmesi gerektiğini ve XRP’nin borsalarda tekrardan listelendiğini duyurarak bu davayı bitirmek istiyor. Dolayısıyla eğer SEC’in argümanları doğru olmazsa kaybeden taraf ABD’li kurum olacak.

Bu sebeple Ripple, bir süre daha beklemeyi göze alabilir ve dava süreci 2022 yılına sarkabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.