Tüm HaberlerBorsa Haberleri

Binance, Radiant Capital’e Yatırım Yaptığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance Labs, kripto borsası Binance’in girişim sermayesi kolunun DeFi protokolü Radiant Capital’e 10 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Bu yatırımın ardından RDNT fiyatı kısa sürede yüzde 15’ten fazla bir artış gösterdi. Radiant Capital, bu yatırım sayesinde Ethereum ağı üzerinde yeni teknolojiler ve ürünler üzerinde çalışacak.

Binance Labs, DeFi kredi protokolü olan Radiant Capital’e yaptığı yatırımı duyurdu. 10 milyon dolarlık yatırımın ardından protokolün kripto varlığı RDNT, yüzde 15 oranında değer kazandı ve 32 sentin üzerine çıktı. Yeni fonun, Ethereum ağındaki teminat ve dağıtımın genişletilmesi için teknoloji ve ürün gelişimi üzerinde kullanılacağı belirtildi.

Binance Borsa 1
Binance, Radiant Capital’e Yatırım Yaptığını Duyurdu! 3

LayerZero Labs’ın ağı üzerine inşa edilen Radiant, Binace Labs’ın portföy şirketidir. Bu protokol, kullanıcıların birden fazla zincirde kredi alabilmesine olanak tanır. Platform, DeFi’nin parçalı likidite sorununu çözmeyi hedefler.

Binance Labs DeFi Protokolü Radiant Capital’e Dev Yatırım Yaptı

Protokolde BTC, ETH, BNB ve stablecoin’ler ile işlem yapılabilir. Binance Labs Başkanı Yi He, yatırıma ilişkin olarak “Radiant Capital’in DeFi için sorunsuz zincirler arası işlemleri kolaylaştırma taahhüdü, Arbitrum ve BNB Chain’deki performansıyla kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor” dedi.

DeFi Llama verilerine göre, Radiant’ın mevcut değeri yaklaşık 265 milyon dolar olarak belirlenmiş durumda. Platform, 20’den fazla teminat seçeneğini desteklediği ifade ediliyor. Gelecekte yeni seçeneklerin eklenmesi planlanıyor.

Temmuz ayında, Binance, Web3 oyun girişimi Xterio’ya 15 milyon dolarlık yatırım yapmaya karar verdi. Son zamanlarda, Binance, istifa ve işten çıkarmalarla gündeme gelmişti. Düzenleyici baskılarla mücadele eden borsada üst düzey istifalar gerçekleşti. Ayrıca, 1.000’den fazla çalışanın işine son verildiği de biliniyor. Borsa, çalışanların bazı yan haklarında kesintiye gittiği bilgisi edinilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.